Ahoj, nedal by si někdo závod, který je součástí keše : GC1B1XJ Dromy #1 - Autodrom (Unknown Cache) in Ústecký kraj, Czechia created by Radius_CZ
Nebaví mě být na tý trase sám ![]()
Ahoj, nedal by si někdo závod, který je součástí keše : GC1B1XJ Dromy #1 - Autodrom (Unknown Cache) in Ústecký kraj, Czechia created by Radius_CZ
Nebaví mě být na tý trase sám ![]()
Čas jsem prolomil jednou jedinkrát ve svém životě, mám ten dojem že bych se ti tam spíš pletl ![]()
To vypadá zajímavě,teď sem to dotáhnul,ale musim do práce,kouknu na to večer a vyzjistim vo co de ![]()
Věř tomu, že čím méně lidí na trati, tím lépe. Při větším počtu aut se to téměř nedá zajet. I tak je ten čas šibeniční
Jak pro koho… ![]()
Kdysi jsem to predhodil synovi a rozjel se, zanadaval na nejake divne chovani ci ovladani (uz nevim v cem…) a tak se rozjel znova a hned napoprvne zajel bohate pozadovany cas…:o
Ze pry to nejsou "Formule 1"… ![]()
(Ale je pravda, ze ja i s tim jeho volantem a pedalama vylitnu vetsinou v prvni zatacce… :D:D:D)
Uz stahuju… ![]()
Dalo to práci - rozběhnout gámu
- přenastavit ovládání
- vyjet správným směrem
- neulejt start
- vyjet z prvního písku
- dojet ![]()
Teď už na to nemám,nervy,ale dohodnem se a zamasíme ![]()
Uz stahuju, to by me mohlo chvili bavit ![]()
Tak se mi to povedlo dohrát, když si člověk zvykne na ovládání, docela to jde ;). Ale dost mě štvalo, když jsem se otočil o 180 supnu, jak jsem se pak musel otočit. Ale ještě bych si s někym závod zajel ![]()
Nechápu jak si to moh dojet
Já se nedostanu přes první zatáčku po výjezdu z boxu,dostanu hodiny a pak uvařim motor či co a nechce to jet.
Hraju si s nastavením,ale nějak to nepomáhá.
Jediné plus je,že sem se připojil na server,takže kdo by si chtěl zabourat,nechť mě kontaktuje na icq - jsem online :![]()
Tak další proježděnej čas a musim říct,že to je snad ještě horší než na začátku ![]()
Dojel to někdo na šipkách,nebo jste měli všichni volant?
A na jakym nastavení?
Ja jsem to jel na sipkach(myslim ze nastaveni s nejakou podporou nebo co to bylo) a souradnice jsem mel uz 4 kolo :), obtiznost mi prijde trosku pres ![]()
No já jako ochovanec her na osmibitových počítadlech si myslím, že to se šipkama umím, ale na tomto jsem pohořel.
Buďto si půjčím volant nebo to někdy zkusím v terénu metodou BF ![]()
Tak já nevim jak vy, ale já jezdim přes myš, a mám nastavenou pomoc s brzdou i převodovkou. A ta obtížnost jde snížit ![]()
Přes myš? Tak to seš solidní masochista
s myškou jsem se roztřelil o tu barieru hned po výjezdu z boxového stání D
tak konečně vyježděný souřadnice
,plyn a brzda na myši a zatáčení na šipkách:p
Jo,taky se mi to teď povedlo,jupííí B)
Všechno na šipkách.
Tak dáme nějakej závod?