nemam travel bug v inventáři

ahoj chtěl bych se zeptat
Na profilu na geocaching.com jsem logoval trakovatelný předmět-
(czech travel gecko)
když jsem logoval, tak jsem zjistil že přednět ještě není zalogovaný do keše z které jsem předmět vzal, tak jsem logoval pod tím prvním .
poté jsem předmět měl ve svém držení ale ne v inventáři.
podadítě nekdo co mám dělat ??? (dočetl jsem se že je to moje chyba že jsem měl počkat)
díky za odpověď

S inventářem občas taky mám problém, nevím proč..
A co dělat? Klidně ho vložit někam jinam a nejlépe napsat předchozímu kačerovi, že si udělal chybu, ať jen discoveruje.

ale ,když chci dát retrieve tak to tam nemám
je tam jenom-move to inventory
-vrire note
-discovered it

Ty seš Jelen! normálně nepsané pravidlo které by jste měli všichni dodržovat je 14 dnů!! Na co jsou kurwa pravidla?!

Chci se zeptat, kde se člověk dozví "nepsaná" pravidla? Za sebe, toto jsem se dočetla někde v diskuzi a zatím jsem to nepotřebovala, jsem naprosto svolná to dodržet s jednou výjimkou: když jsem na kešovacím dni, najdu hezký TB a o řádku kilometrů vedle hezkou keš, do které ho chci vložit. Až doma zjistím, že není správně zalogován, ale přitom už leží v jiné keši, odkud může být brzy vyzvednut a tím se ztratí třeba značný kus jeho cesty.

Nejlepší postup na tohle je, když každý brzy loguje aspoň ty cestovatele, když není na jiné čas, všimla jsem si, že i tisícovkáři často logují až při vkládání, proto třeba 2 týdny v keši svítí něco, co tam dávno není. A čerte hádej, jestli se v keši krade nebo je to tenhle lepší příklad.
Beru taky to, že třebas o dovolené to nejde a snažím se každého cestovatele nejdřív najít na netu, než vložit.

to Entita:
e.g: Is there any Travel Bug etiquette?
Use the Golden Rule when you find a Travel Bug. Most owners would rather see their Travel Bugs do a lot of traveling, so try not to hold on to a Travel Bug for too long. If you plan on holding onto the bug for more than 2 weeks, make sure to send a courtesy email to the owner to inform them. (http://www.geocaching.com/track/travelbugfaq.aspx)
a nebo tady : http://support.groundspeak.com/index.php?pg=kb.page&id=148

B)

Nosferatu XIII. To, o čem píšeš, je snad psané pravidlo - jak dlouho mít TB u sebe a pokud překročím, je slušností informovat ownera o důvodu a mém záměru… není tam nikde, že mám s TB vyčkávat s logem na předchozího ani že bych neměla třeba hned stejný den TB poslat dál. A když pošlu dál špatně zalogovaný TB, o kterém to netuším, budu mít přesně ten problém, o kterém píše zakladatel.

to Entita: aha, tak jinak. Pokud mam TB nejpozdeji cca do 14 dnu poslat dal, tak pro mne z toho implicitne vyplyva i tato lhuta. Je pravdou, ze jsem take jednoho kacera urgoval drive, nez bylo nezbytne nutne (nejake zmateni smyslu ci co…). Nejjednodussi cesta, jak se tomuto celemu vyhnout je logovat jen discovered B)

Promiň, ale v tom případě možná špatně chápu i tu větu o tom, že předmět má co nejvíce cestovat. Mně z toho implicitně vyplývá, že jako nálezce jej mám poslat co nejrychleji dále - v závislosti na mých vlastních možnostech ho vložit do vhodné keše a pokud to nedokážu, kontaktovat majitele, nikoliv předchozího držitele, či kvůli předchozímu držiteli, který různě dlouho neloguje, brzdit pohyb TB… Jestli je toto pravdivý výklad, potom jsem celý smysl TB špatně pochopila.

Btw, jako owner vlastního cestovatele dávám rozhodně přednost rychlému a volnému pohybu TB před vyčkáváním po dobu dvou týdnů jen na log předchozího držitele. Když pominu zmatky způsobené dlouhodobou nedostupností internetu (kromě dovolené to má málokdo z kačerů, nakonec net potřebuje i ke stahování nových keší), pak jednoznačně upřednostňuju logovat třeba jen ta TB ale včas.
Nerozumím dobře, co vyřeším logem discovered, když jsem jej vyjmula a přenesla o mnoho kilometrů dál, ztratí se kilometry a původní držitel jej zaloguje jinam, než kde skutečně je… pokud tedy vůbec někdy zaloguje.

jednoduše: nepouštěj ho dál, dokud nemáš řádně zalogováno jeho vyzvednutí (včetně dologování předchozích držitelů)
To už si ho radši podrž delší dobu. Jinak v tom bude prostě chaos.

jediné co u logu na TB mám je -Move To Inventory
nevíte někdo co to znamená ???

právě u logu mám -move to collection
také nevíte nakdo co to znamená ???

je v tomto případě nějaká možnost logovat -Retrieve It from a Cache ???

zkoušel jsem to, ale moje křišťálová koule neodpovídá…
Co kdybys napsal, který konkrétně TB to je, dej odkaz (to veřejné TB číslo z jeho listingu)

je to TB485RZ

jo odmazal -ten první log
řádek 2 ?- takže write note ?

ale u logu mam jen-move to inventory,write note a discovered it

právě jsem předmět zalogoval na -move to inventory amám předmě v inventáři a těd by měl jít vložit do jiné keše

jo a TB485RZ jsem nevyzvedl v TKB pardubice ale v pardubice mesto sportu c.3