Neočekávané změny ve statistice mikro keší

V únoru jsem si pro challenge everyday mikro vytisknul statistiku z checkeru na project-gc a náhodou jsem se na ní podíval i dneska a zjistil jsem, že v prosinci mi jeden den zmizel (4.12.), že nemám nalezenou mikro kešku a naopak další den (19.12.) se mi naopak objevil že ho mám nalezený a netuším jak se mi od toho února může měnit stav v prosinci. Má někdo nějaký nápad čím by to mohlo být?

Nemohl autor keše změnit velikost? Třeba protože zmizela, tak ji nahradil velikosti Other.

Změna velikosti. Já zase sleduji, jak se mi vyvíjejí Challenge 360°, a taky mi občas nějaká výseč zmizí či se objeví bez mého přičinění. To se zase děje změnou souřadnic. Aspoň je to zajímavější, ne? ;-)

To je přesně důvod , proc jsou challenge blbost.

Jsou závislé na kesich, jejichž autor může změnit cokoliv, žádnou challengi není vázán.

Autor změní velikost a místo protoze tu puvodni mikro mu nekdo ukradl. U 366 cache to neni az tak vyjimecny pripad. Pokud to chces mit posichrovane, tam musis mit na kazdy den uloveny alespon 3-4 cache stejneho typu a pokud mozno na ruznych mistech republiky a od ruznych autoru.

To je přesně důvod , proc jsou challenge blbost.

Jsou závislé na kesich, jejichž autor může změnit cokoliv, žádnou challengi není vázán.

No tak s tím musíš u řady challenge keší prostě počítat. Nebo je prostě nelovit.

Je to tak - počítám a cíleně je nelovim, pokud náhodou nemám tak nějak časem splněno. :slight_smile:

Autor změní velikost a místo protoze tu puvodni mikro mu nekdo ukradl. U 366 cache to neni az tak vyjimecny pripad. Pokud to chces mit posichrovane, tam musis mit na kazdy den uloveny alespon 3-4 cache stejneho typu a pokud mozno na ruznych mistech republiky a od ruznych autoru.

No jo, me se taky zmenila small krabicka na mikro, ulovena 29.2., jinak bych mela splneno...

Tak jsem se na to díval a opravdu se mi dvě kešky změnily - jedna z mikro na small a druhá z other na mikro. Nějak po dovolený mě tahle možnost změny kešky nenapadla.