neodlovitelne kese

Po nedavne diskuzi na foru o delce logu,jsem kouknul jak jsem na tom ja s logovanim a pritom jsem narazil na kes kterou nemam odlovenou uz nekolik let,prestoze jsem na ni byl nekolikrat, tak se mi nepovedla odlovit a stali se tam takove veci ze uz pred ni mam respekt,mate i vy nejakou takovou kes?
a nejake vtipne historky? :slight_smile: podelte se,at je co cist

http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=4929f75e-ef29-48a9-8d2f-49c5ce748862

1,5/1,5 a jak dovede potrapit mrcha :smiley:

pěkny příběh.

Cítím s tebou, Lanci :smiley:
Pro mě takovým prokletým pomníčkem byla jednoduchoučká (D 1,5 / T 1) mel-manovka [cache]GCYYE5[/cache], kterou jsem zdárně zalogoval až na osmý pokus.

Jo…tak to znám. 2x ve "stejnou dobu". Letos jsem bohužel prošvihnul svůj termín. Nutno podotknout, že na této pixle byly dlouhodobe jen 2 DNF (moe)
http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=9d50df9f-87f5-41cd-89fb-7199d24c93f5
http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=a5654a9f-e089-427e-8bb2-8680da48f375

Můj hrob je primitivní GC1BQDE Most do Stareho Mesta (Traditional Cache) in Moravskoslezský kraj, Czechia created by gEs689

Já své zoufalé DNF logy nakonec po nalezení mršky kešky smažu, ale až na šestý pokus jsem byl úspěšný tady [cache]GC1CCF4[/cache] a tady [cache]GC14MW7[/cache]. A myslím, že nejsem až takovou výjimkou.

Mojí ležavkou je [cache]GC1NZ1E[/cache].Nevím,asi jsem tupan,ale pořád mi tvary nějak nesedí…
Pak všechny ty "Prave" mysterky,z těch jsem jsem dala jenom programátorskou.
Pak se nám nechce do [cache]GC1YN4P[/cache]-to jest na dlouhé zimní večery,kdy jsou všechny ostatní keše po sněhem.
Spraskaní jsme nespočítaně odešli z Letadla-to je ostuda nenajít tradičku :slight_smile:

Cats eyes / Kočičí oči

Kdykoli se ji rozhodnu (teď už) vymazat z mapy a zdolat, zatáhne se, přijde déšť, průtrž, bořka, chumelenice. Prostě slota k procházce lesem nevhodná. Vlastně je nevhodné vůbec vystupovat z auta a tak jedu domů. Zatím mám asi 5 pokusů vloni, letos jsem ji nechala ted na podzim, třeba to konečně vyjde. Je pro mne zakletá. :smiley:

Prosím, až se odhodláš k dalšímu pokusu, hoď sem echo, ať víme, že ten večer můžeme zapomenout na romantické toulky Prahou.

Ts, my jí lovili krátce po vydatném dešti. Docela sranda :slight_smile:

Ale ale, pocasi predci nema vliv, je jen spatne obleceny lovec :slight_smile: I kdyz mne se ted do toho marastu take moc nechce…

"Nie je zle počasie, iby zle oblečený kačer"

hláška MADE From ŠAMAN :smiley:

Ale když prší naležato, to už není žádný počasí :slight_smile:

Hmm, tak to leda bys vyrazila právě dneska večer, pak už to s povětrností asi půjde zase od peti k nule. :frowning: Autorovo doporučeni opravdu zní v tom smyslu, že tohle je keš do sucha; po dešti se na nějaké prolézání mokrým křovíčkem vykašli.

Taky přidám pár kousků, ktere mě potrápily opakovanými pokusy. :slight_smile:
v minulosti:
[cache]GCJMM6[/cache]
[cache]GCV17D[/cache]
otevřené případy:
[cache]GC19KD4[/cache]
[cache]GC1DY2Y[/cache]
[cache]GC1YNFW[/cache]
[cache]GC1KVNC[/cache]

Kolem keše na Vítězném náměstí chodím denně a říkám si, že ji zkusím nalézt až tam bude volno, ale to zatím jaksi nenastalo… :smiley:
FTF !! jsme kdysi odlovili s celým týmem sice na poprvé, ale dost jsme se tomu divili.

Mě teď nejvíc trápí tahle: GC1H11Q. Myslím, že jsem na dobrý cestě, ale souřadnice furt nesedí, ach jo :slight_smile:

Dík za tip, ta se mi zrovna líbí!

Tam byla potíž, že keška měnila svoji podobu i souřadnice, ta poslední verze, již jsem nakonec našel, je asi nejméně zajímavá. Ty předchozí pro mne zůstavají navždy nepolapitelné.

To nemyslíš vážně - nebo snad jde o souřadnice ukryté někde na Stage1 ? To co je v listingu, tak to se ze vzdáleného Brna dá vyluštit do 10 minut. Asi to chce ten venkovský pohled z výšky…

J8 bych ti napověděl - zahrej si Tetris, a zjistíš, že kostičky nejen padají, na sebe, vedle sebe, blíže i dále. A k tomu je můžeš různě otáčet a posouvat.

Na trasu této keše jsem vycházel, když začínalo jemně mrholit. Druhá polovina byla spojena s deštěm, připomínajícím vylitý rybník. Takže po pár minutách už mi bylo totálně jedno, jestli tam budu o hodinu déle nebo ne. Přesto jsem to vzdal a nebýt toho, že jsem cestou od keše potkal partu stejně promočených bláznů, kteří mně svým odhodláním zviklali k dalšímu pokusu, tak ji nemám dodnes.