Neoficiálni CWG Event Brno Líšen!!!!!!!!!!

Ahojky chtěl bych pozvat vsechny kačery kteří mají cwg z okolí Brna na neoficiální event,kde pujde především o výmenu cwg nase konáni eventu se bude konat 15.6 v uterý v 18:00
Kde:Brno Líšen v parku u zástavky Klicperova
viz souradnice(N 49° 12.133 E 016° 41.268)
Kdo příjde prijde :slight_smile:

No ještě nějaká kolečka na výměnu snad najdu. A pokusím se dorazit já nebo žena.

Víkend by byl lepší :frowning:

buhuzel o výkend už v brně nebudu :frowning:

fefe44 mrkni na SZ :wink:

tak jeste nekdo???

Park? Nebyla by lepší třeba nějaká hospůdka se zahrádkou?

Přišla bych, ale do šesti jsem v práci :expressionless:

radi na tebe pockáme staci rict kdy dorazis

Udelej hezky oficialni event a dostanes me CWG za odmenu zadarmo. :wink:

chtel jsem vám tam poslat nove CWG adam a veru na výmenu :expressionless: ale fefe asi necte SZ :smiley:

tak cekame na dalsi :slight_smile:

přijde ještě někdo??? :slight_smile:

Přes Brno jedu vlakem zítra.Nechce někdo vyměnit na hl.nádraží :slight_smile: CWG?Mám v brně chvilku čas.Budu tam okolo 11hodiny.

buhzel v 11 je moc brzy ale pozdeji treba v 6 bych tam mohl být

mate jedinečnou přilezitost získat cwg o kačerů z kladna ješte tu semnou bude bezi33

fefe44: kde, kdy kdo a jak? :slight_smile:

Ahojky chtěl bych pozvat vsechny kačery kteří mají cwg z okolí Brna na neoficiální event,kde pujde především o výmenu cwg nase konáni eventu se bude konat 15.6 v uterý v 18:00

Pro nebrňáka je to prostřednictvím MHD někde z centra dost nepohodlné, tak když se nic nestane dorazím geovozidlem, k has. učilišti trefím, tak doufám že je to někde v okolí.