Přátelé, napadlo z Vás někoho někdy udělat event? Mne jo, jeden jsem již udělal v Blansku. Ale asi to bylo moc parády a zařizování okolo toho a zařizování místa atd. atd. Takové starosti připadají na organizátora. Mne ovšem napadlo, mít takový event neoficiální, který nemá navíc cenu bodu. Pod tím pojmem myslím nějaké malinké hospodské seznámení a třeba naplánovaní nějakého společného odlovu. Myslím, že to je dobrý nápad ne? Přeci jen by to bylo tak do 10lidí a osobní seznámení "každý s každým" Tak co vy na to?
…a proč to neuděláš teda jako normální event a zajděte si jen do té sopody třeba i v těch deseti lidech - nevidím na tom špatného, takových malých eventu je spousta
Já vím, ale jsou tam takové opletačky a zařizování na ONO určité datum a né jak se lidé- geocacheři domluví. Víš, listing to bych zase zvládl ![]()
Takových malých nebodových eventu máme u nás v jižních čechách spousty a je při tom dost zábavy. Tak kdyby si naplánoval něco na 15.10. v Brně, tak bych se přidal.
Rogosak: uz to tady bylo nekolikrat. Neni nic snazsiho, nez napsat zde na forum datum a misto srazu a je to prece vyresene, ne? Kdo chce, ten prijde a kdo nechce, ten neprijde.
No těch neoficiálních eventů je tu (alespoň v Brně) hafo. Přinejmenším u každé nové skrýše ![]()
Neoficialni event si muzes zorganizovat tady na foru:) Jen tam asi prijde vic nez deset lidi kdyz bude zajem, my se teda zname z Blanenskeho eventu:), ale chapu ze chces poznat ostatni kacery a normalni eventy jsou pro tebe v ne moc casnych hodinach. Pokud by ti to vyslo, prijed na vyskovsky event, tam se muzes seznamovat do aleluja;)
o.k tak třeba ten pátek je dobrý, na dvě hodinky (např. někde v Brně), ale nevím kde jaká hospoda je dobrá, ale co třeba pivovar Starobrno?
Radši dej do pořádku tu cache Sportovní Ostrov II - místo lítání po hospodách!! ;)![]()
Už to máš skoro měsíc disable a nic !! :@
Neboj, však odbytá keš, se nikomu nelíbí, zato pořádně promakaná vč. listingu, to potěší!!! no ni?
To my tady v KH máme takovýhle venty každej čtvrtek v jedný hospůdce…sejde se tak 5-10 kačerů, pokecá se, popije se, naplánuje se víkend a všichni jsou spokojení, i bez bodu ![]()
no vidíš to, a třeba jednou za měsíc? to by šlo ne? ne jen mimořádný event.
I v Brně je něco takového a nevěřím že jen v Bohunicích, ale i tu se každou středu scházíme u pivka, prostě kačerstvo společně a 3-8 lidí, pokecá se, popije se.. najíme se:)) a hlavně zase se mluví jen a jen o keších i bez toho bodu :)) na bod se stejně po pár pivech občas jede:))) přeci jen někdy nějakej ten rádoby chytrej nápad musí padnout :)))
Svatá pravda. Tak tyhle eventy miluju :)))))
začíná se nám tu rozvíjet zajímava diskuze