Zdravim, mam problem se svym Travel Slugem. Mapa putovani funguje bezvadne, jen kilometry nenaskakujou a to ani po zadani "recalculate distance". Vi nekdo kde je zakopan pes? Diky za rady.
Odkaz na TS - http://www.geocaching.com/track/details.aspx?guid=dc5328b6-820a-4fa7-8ead-613a1b95dd1a
Obcas mi to dela taky ale po nejake dobe se to vzdy srovna …
Už se nám to taky stalo, ale druhý den, když jsme dali recalculate distance bylo už vše ok
zkus to dát přepočitat později třeba za den nebo dva ![]()
Uz jsem prepocitaval prave druhy / treti den a nic, nezbyva asi nez pockat, ze se pri dalsich zastavkach celkovy stav km rozjede.
Zkus si zobrazit trasu na mape, pokud je to tam OK, tak se to driv nebo pozdeji spravne prepocita i na uvodni strance. Me to ted dela na [tb]TB1TPVM[/tb] taky ale na mape je to OK. Nebo se mu nechce a prepocita to az na dalsim kroku … ![]()
Na mape se mi zobrazuje trasa ok, jen nechapu proc tam je vzdalenost v milich, kdyz mam defaultne nastaveny metricky system.
Asi po stopadesatem recalculate se mi konecne prepocitaly kilometry, hura hura hura! ![]()
vypnout/zapnout prohlížeč.
Neslo mi to nezavisle na dvou kompech…
Me taky - nezavisle na dvou PC, naskocilo to az po par dnech …
Často pomůže reload stránky (tak, aby se brala z netu, ne z cache prohlížeče).
Tak mě to bohužel stále nefunguje ani po vyzkoušení všech rad :(.
Za to mě uvizl před 14 dny Lizard v týhle keši - GC1T62J The Reptile House (Traditional Cache) in Missouri, United States created by LeaveNoStoneUnturned
Vladasa napsal/a:
Tak mě to bohužel stále nefunguje ani po vyzkoušení všech rad :(.
Zadne obecne rady vyse zminene nefunguji, take muzu potvrdit, nezbyva nez pockat az se server umoudri, me uz se to dnes podarilo prepocitat po X pokusech recalculate, refreshich stranky a 2 pc…
chce to trpelivost.
Měl jsem stejný problém …
V nastavení účtu na GC.com jak je časová zóna, tak je i Display Units: a je tam 2x Metric … nevím proč,tak jsem vybral 2. metric a dal recalculate a je to OK ![]()
co zkusit na strance CTRL + F5
mě to pomohlo (ale mohla to být taky náhoda, že se server zrovna umoudřil)
Tak bohužel pořád nic, ale zkouším dál
.
Tak už to funguje :):D.