Nepočítání km u osobního GC

Mám problém, můj osobní coin nějak přestal počítat km své jízdy a ani tlačítko přepočítat nějak nefunguje. Řešil někdo tento problém? Ví jak na něj?

Předem díky…
snad jen coin
http://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=2069621

Nejde to minimálně už týden i se to tady někde už probíralo. Evidentně zase něco předělávali na webu. Když si ale dáě zobrazit mapu, tak trasa je evidovaná, tak snad o "nachozené" kilometry nepřijdeme.

Ano, mám stejný problém, nejede to už něco přes týden. Ta samá situace byla v září a asi po 14 dnech byla závada odstraněna a chybějící km byly dopočítány, tak snad to opět dají do pořádku.

mě se děje totéž, vůbec mi to ty kilometry nepočítá. už se to řešila v téma: chodíte po keškách s vlastním GC, děje se to víc lidem :frowning:

Já mám taky stejný problém a navíc mi neukazuje ani mapu :frowning:

A mne se to deje i u normalne cestujiciho coinu, tedy ne toho, co s sebou nosime a sami logujeme. Posunul se nam GC a stejne 0 km a tudiz se nezobrazi logicky ani mapa. Neco se jim na serveru pritento. Zajimalo by me, jestli o problemu admini vi, doufam, ze ano.

Myslite, ze admini o tom problemu vi a resi ho? Fakt je pocitani vzdalenosti uplne kaput. Ze by se v tom ryli? Jsem fakt zvedava, kdy to zacne fungovat.

Trvá to opravdu už dost dlouho, nevíte někdo, kdo umí dobře anglicky, jestli se to řeší na fóru groundspeeku?

mozna bych zkusil obligatni: Fck you with your fcking updates? … :@

uz mi s tema svejma zmenama vazne s*rou… :frowning:

:smiley: tak nejak

Tak hurá, už to funguje!!!

Jo? A kde? Muj coin urazil cca 30 km od vlozeni do kese a mam u nej furt nulu a to i u sveho osobniho GC, co cestuje s nami, ten ma buhvi jak dlouho stejnou urazenou vzdalenost. U me se teda nic nezmenilo. Nefunguje to, sakra, hergot, ty me stvou.

No hele http://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=1286052 a diky tomu, ze mu visi portad nula, nema chudak ani mapu, i kdyz uz je fuc ze startovni kese. To by se z nich clovek fakt po…

Taky musim rict, ze uz to funguje. Musis si dat u svyho GC Reculcate distance, klikni na OK a uz tam budes mit km i mapu

Tak jsem si u City dal přepočítat kilometry a Halelújá!!! Už doběhla i z Libye domů!!! (kdosik ji uložil do nepublikované keše Novomestsky ctverec, a ta prej je v Lybii… po publikaci se tatáž keš ocitla u Nového Města… zřejmě časoprostorovej tunel :smiley: )

Dík, Meekee! Teď máme snad nejrychleji běhající bug v Čechách! :smiley: :smiley:

Pls, kde je to přepočítání km? Nějak to nevidím. Odkaz na mapu tam mám celou dobu, a správně se mi zobrazuje mapa, ale km zůstávají pořád stejné - špatné.

Vpravo na stránce GC nebo TB pod tracking number je roletka a tam je recalculate distance.

Vpravo tabulka "Trackable Item Options". Poslední řádek, rozbalit list klepnutím na trojúhelníček a vybrat "Recalculate distance". Pak už jen klepnout na "Go". :wink:

díky, opraveno.

Dekuju za radu, super, uz to funguje. Netusila jsem, ze je to nutne rucne prepocitat.

Super, to nefungovalo ale ted funguje…moc díky :smiley: