Už nějakou dobu mám problém s otevíráním kešek na gc.com. Když kliknu na kešku, nějak se mi nerozbalí ta bublina se základními informacemi, odkud se keška otvírá. Musím na ni vždycky najet, podívat se jak se jmenuje, a potom ji otevřit z toho seznamu vpravo. Setkal se s tím někdo? Prosím o radu…
No pokud pouzivas Firefox a notebook a pouzivas uspani do RAM, tak muze blbnout probouzeni, respektive spatne probuzeni Firefoxu. Me pomohlo zakazat javu, zavrit prohlizec, znova ho spustit a pak javu povolit. Potom to slape jak ma.
Tak to se mi taky stava (ve Firefoxu), ale co s tim nevim. Taky resim vyhledanim v seznamu vpravo…
Jestli myslíte otvírání kešek z Geocaching google map tak to pod Operou někdy chodí a většinou nechodí…
Zakázal jsem Javu, obratem jsem ji povolil a i bez restartu Firefoxu to jelo. Teď jsem vypl počítač, přišel sem znovu, a funguje to stále… Tak uvidíme. ![]()
EDIT: už to zase nefunguje…
![]()
obcas mi to dela take… pouzivam IE7 i FF … doma na pevnem PC i na pracovnim NB… obcas to jde, obcas ne… nekdy pomuze vysypat susenky, nekdy pomuze restart… uz to ale moc neresim… pouzivam GSAK.. ![]()
Potvrzuji vyse popisovane chovani i v Maxthonu - respektive Maxthonu2 - zádnou zavislost se mi odhalit nepodarilo, proste to nekdy jede, nekdy ne…
Občas funguje, občas ne.. FF3. Ale kešky jde vybrat z pravého seznamu, tak to neřeším…
Občas to funguje, občas ne - a to jak v IE, tak Firefoxu.
Zjistil jsem ale, že když po otevření mapy ještě před hledáním místa zobrazím bublinu (na nějaké kešce v Seattle
) a pak teprve vyhledám konkrétní místo, fungují bubliny bez problémů.
RaRaT: Ha, tohle fakt funguje. To je dobre vedet. Diky moc ![]()
Stejný problém v Safari (Mac). Někdy jde, někdy ne, trochu mě to přestává bavit.
EDIT: RaRaTovo řešení se zdá být funkční, díky!