Nesmyslná podmínka

Nerad využívám tuto cestu, abych si "poplakal" na téma geocaching. Ale to na co jsem dnes narazil mne už teda dostalo. To jsem ještě neviděl.
[cache]GC1P0P4[/cache] (viz červený text)

No je fakt, ze cache s podminkou zakaz logovani (pokud uz jste ulovili predchudce) tu jeste nebyla:)

Co je na tom divneho? Nasel jsi na tomhle miste kes? neloguj, Nenasel? loguj. No problemo

I když je to nově registrovaná keš?

Taky v tom nevidim zadnej problem.

Naprosto by mě to nechalo klidným. Přistoupit se k tomu dá dvěma způsoby:

1. selský rozum - byl jsem na tom místě, kešku jsem si tam odlovil, je tu autorovo přání formou podmínky = přežiju to, že na mapě holt zůstane
  2. logika nedotčená realitou - výrok "jestliže jste odlovili předchozí verzi, nemůžete logovat" chápat tak, že verze waypointu je 01, předchozí verzi 00 jsi tedy nemohl odlovit a tím pádem se tě podmínka netýká.

ať už si vybereš kteroukoli variantu přeju hodně štěstí!

To jste asi spatne pochopili. Autor to jiste myslel tak, ze pokud jste odlovili predchozi verzi, nemuzete si od stolu automaticky zalogova toto.
Ale pokud si udelate prochazku znovu, a zapisete se do logbooku, jiste vam nebude elektronicky log odpirat. Proc taky? Jednak by to odporovalo pravidlum, ze, a druhak cache je preci pozvanim na misto. Autora tedy samozrejme potesi, pokud jeho pozvani prijmete!

P.S. kontaktoval uz nekdo autora, treba by se k tomu rad vyjadril!

no mna by zaujimalo, ci tam ta podmienka v listingu bola pred publikaciou cache, alebo ju autor doplnil po schvaleni retrieverom?

Proč je ta GC1P0P4 vlastně mystery?
Tkví to jen ve skutečnosti, že tradicionálka nesmí mít žádnou podmínku?

byla

díky!:slight_smile:

taky si myslím, díky!!!

Teprve az kdyz jsem si to precetl v tretim prispevku, tak jsem pochopil, asi si sedim na dlouhem vedeni. Taky myslim, ze by to nemel byt problem.

Podle mého to Bedla myslel tak jak píše Pazitka. Taková Zahrada[cache]GCJY5R[/cache] má taky trochu podivný způsob logování -červený text- z hlediska pravidel a humbuk se kolem toho nekonal. Tímto se nechci dotknout současných ownerů. Jinak já jsem Boodlákovku bonus přesunul o celé kilometry a mohl jsem udělat novou keš, ale z vlastního pohodlí jsem nic nedělal. Přátelé hlavně ať nám sedne počasí na Sovinec.B)

Domnívám se, že není možné udělat keš už s podmínkou, že ji nemůžete odlovit. To je podle mne proti základnímu principu geocachingu.

Vzhledem k úpravě pravidel už toto téma nemá smysl.