netojester - archivovane kese v Brne

Ahoj, nevíte proč netojester archivoval skoro všechny jeho mysterky v Brně? Člověk měl plné šuflíky finálek a najednou mu jeden den zmizí keše před očima a ze šuplíků je smetí. Jen se zajímám a chci vědět víc. B)

Za sebe říkám, že mi tato "ztráta" vůbec nezasáhla.

Po prozkoumani archivu mam takovy pocit, jestli ho nenastvaly hromadne odlovy po geobrneni, ale jelikoz je to ciste autorova vec, tak bych to vlastne vubec neresil :wink:

Jestli je to tak, tak se ani moc nedivím. Netojesterovy kešky (a hlavně mysterky) byly vždycky něčím výjimečné (spoustu z nich jsem měl pořád ve watchlistu a sledoval, jak se ostatní vypořádali s Netovými nástrahami … a jestli někdo uspořádal hon na kešky bez jakékoliv snahy o luštění, tak to docela naštve..

Archivace proběhla v neděli ráno mezi 4:09 a 4:22. Žeby si kvůli tomu přivstal, aby se mohl naštvat a začal archivovat? Logy jsou bez jakéhokoli vysvětlení. Spíš bych řek, že mu někdo hacknul účet na geocaching.com.

bohužel to vypadá na horší variantu. viz jeho profil na gc.com

To je prece stara znama vec, Eyelet presel na opencaching. B)

Včera jsme se o tom bavily s Merynkou.. Také by mě zajímalo, co ho k tomu vedlo..
Doufám, že se dočkáme obnovení..nerada bych přišla o možnost odlovit si docela zajimavé mysterky..

když tě to zajímá, proč si to nepřečteš ?

Předtím tu ten příspěvek nebyl..už jsem si to samozřejmě přečetla :expressionless:

No. Popravdě se mu ani nedivím… i když je to smutné…

Edit: ne že bych měl já špatné zkušenosti ale z toho co tam píše…

smazano

A to je zase teoretickej zobecnujici kec! Zajed si na nejakej event, ja byl zrovna o vikendu, a ze bych tam zaznamenal nejakej upadek vztahu - mozna az kolem druhy rano, kdy spousta lidi upadla a chteli, aby i ten zbytek upadnul… B)

Dnes ráno jsem odlovil jednu z netoještěrových archivovaných keší, které jsem měl v šuplíku. Podělím se i s tímto fórem, co jsem mu napsal m.j. do logu:
"Přečetl jsem si v profilu ownera proč keše archivuje. Docela ho chápu, že se nakrknul, ale na druhé straně je velká spousta férových kačerů, která má netoještěrovy keše ráda a budou jim chybět. Jsou to keše sice obtížné, ale velmi nápadité. K těm, co jim budou chybět, patřím jistě i já. Zkus to ještě, netoještěre, přehodnotit! Nic se nejí tak horké, jak se uvaří!"

smazano

Ha, vlákno o mě..
Zdarvím hausku :-D…
Archiv nastal mezi 4 a pul pátou v sobotu, protoze jsem se vecer daleko na jihu připojil na internet abych pročetl logy… a od té doby jsem nezamhouřil oka, čuměl jsem do stropu a nemohl spát..
Už na tom není něco v pořádku ne?.
Archivacemi mi spadl velkej šutr z hercny…
Ozval se mi kačer, co by chtěl nějakou tu keš adoptovat.. takže tak..
Já v tom už nepojedu :wink:
Mějte se tu pěkně a díky za mých 5 minut slávy.. Olala!

Dalsi teoretickej kec, protoze zjevne nevis, o cem mluvis. Precti si SZ a prestan placat. B)

Když něco člověk dělá pro ostatní s tím aby to mělo hlavu a patu a prakticky z toho nic nemá jen radost z pochvalnch logu a ostaní nejsou ochotni pro odlovení udělat nic ani pochopit myšlenku autora je to smutné ale bohužel s tím nic nenaděláš .Po mnoho večeru s kolegem diskutujem a diskutovat ještě budem o nesmrtelnosti chrousta ,cotím chci říct? prostě někomu stačí obyč micro někde na pochcaným rohu a budou se rozplývat nad tím to nálezem ale podstata toho proč ! jim uniká jsou to jen ubožáci a navíc se chcou chovat papežtěji než sám papež .
Bohudík zato že je sem tam nějakej kačer pohodovej a nedělá to jen proto aby urval co mohl je nám na blití z těch co se honí za ftf apod, my se jdem především vyprdět ven z města poklábosit cestou s domorodcema objevovat zajimavá místa více méně :)) Ale pokud to někdo povyšuje na životní poslání tak by se měl léčit proboha vždyť je to jen hra a tohle si málo kačerů uvědomuje nejde tu o prestiž o prachy jedině snad ty naše co investujem do benzinu atd..
Jen je škoda že to tak je a neviděl bych za tím masovost a popularizaci této kratochvíle je to jen o lidech a doufám že ti co o to stojí (bod za každou cenu)se nažerou a dají pokoj a kešec pověsí na hřebík.
Nemá cenu to dál rozebírat:), tak hodně štěstí všem pohodovejm lovcům a vubec co hnipete doma!! mazajte na krabky:)

:(:frowning: Kdzž já jsem ještě v práci :@

smazano