Netradicni mesto

Pardubice.

Asi tam zitra (za dost nemilych okolnosti) pojedu, tak jsem jen tak ze zvyku a zvedavosti koukal, co je tam k mani. Vybral jsem si cache, ktera mi pripadala tak docela uprostred mesta, a nejblizsi kolem ni... a koukam jako blazen, prvnich 27 kesi jsou vsechno mozne, jen ne Traditional (na ktere clovek prirozene kouka, kdyz bude mit nejspis jen tak pulhodinku nebo hodinku volnou, a to asi jeste jen misto obeda) ,.. no a ani mezi temi dalsimi Traditional cache zrovna neprevazuji... :]

http://www.geocaching.com/seek/nearest.aspx?lat=50.03475&lon=15.77375

Teeeda, to je mesto...

Jestli budes mit jen mene nez hodinu casu a navic Pardubice neznas, tak muzes zkusit zvladnout tak akorat Stare mesto pardubicke, to je aspon v centru. A ja se budu jizlive divat z okna, az budes hledat finalku [;)]  [:D] Jo a na zamku uz keska neeni davno [:'(], ale pavy Ti na pocest zkusim sehnat na hromadu.

JJ pravda silene misto co :slight_smile: Hold tam neni geoaching jentak si odskocit… Ja se tam casto vyskytuju, ale na multiny mam taky malo kdy cas. Takze jich mam nekolik rozresenych o pulky a par nejspise spravne vyresenych mistery…

Buď rád, že nejedeš do Český Lípy :-D

To treba v Prerove neni ani jedna cache:/ 50 000 obyvatel a ze by ani jeden kacer? Uz jsem si rikal ze tam neco zalozim…ale moc se mi do toho nechce, protoze tam jezdim asi tak jednou za rok…ale asi me nic jinyho nezbyde;)

Jo tak zrovna přesně nad tímhle sem se zamýšlel asi v úterý. Přes Pardubice často jezdím z Hradce domů, tak sem si říkal, že bych se někdy zastavil a něco ulovil, ale všude samý Multi a mystery … Na to není čas (a protože pořád nemám GPS, tak ani chuť)

Ono nejde ani tak o netradiční město, jako spíš o netradiční cachery, co v takovém městě žijí - holt chybí jim tam aspoň jeden přívrženec traditionalek - (potřebovali by svého pardubického Mel-Mana) [;)]

Nechceeeeem tady nejakyho pardubickyho Mel-Mana, takhle je to daleko zajimavejsi :))) prece !!!!

H.

To Swenney:

To si taky říkám, jezdím tam poměrně často, ale Přerov je totálně nezajímavý a nepěkný. Možná časem něco vymyslím. 

No spíš naopak - pro nás, co jen jednou za rok projíždíme, jsou Pardubice takhle zcela nezajímavé :-)

Pardubice jsou v tomhle ohledu asi unikat, taky jsem tam nedavno jel a den predem jsem koukal na kesky. Vylustil jsem narychlo asi tri nebo ctyri mysterky, ale nakonec jsem se k odlovu ani nedostal. Reseni mi lezi v suplliku, takze mozna priste…

Pardubice, Ceska Lipa … inu, GC se nam lokalizuje, a casto si hrajme na vlastnim pisecku. Je to tak spravne?

Hmm, tak to aby se ti, kterym to zajimavejsi nepripada presunuli na opencaching.

No je pravda že tu je otazníčků víc než by bylo zdrávo [:)]. Pár tradičních je v okolí taky, ale multi a mystery převažují. No jo. Máme tu Pepina a ten je jak utrženej ze řetězu[;)]  

Nemusíš se nikam přesouvat. Můžeš pro ostatní založit nějakou pěknou tradiční...

>> Hmm, tak to aby se ti, kterym to zajimavejsi nepripada presunuli na opencaching.

to czcharlie : neblázni, sám víš, že "kousek za humny" jich je, co hrdlo ráčí !!!!

btw. přijdeš na VGP ?

H.

>>Pardubice, Ceska Lipa ... inu, GC se nam lokalizuje, a casto si hrajme na vlastnim pisecku. Je to tak spravne?

Pažitko,z čeho usuzuješ, že si tu chcem hrát na vlastním písečku ??

Jakákoliv zajimavá keška je tu vítána, neuzavíráme se nikomu a ničemu..a naopak...těšíme se, že zavítáš i k nám na VGP !!!

H.

Takhle to vypada jeste lip [:)]

Pardubice 

@da44 & doktor - neblaznim, v prispevku mi utekl smajlik. Bylo by byvalo bylo jasne, jak to myslim. Ale pravdou je, ze pro pocestne nam tu nejake ty tradicionalky chybi. Neco se snazim vymyslet, ale jednak nestiham skoro nic a jednak jsem jeste nestihl uplne vybilit nasi muzejni knihovnu, tak se teste [;)]

Jojo, těšíme se. Doraž na pařbu 9.3. [;)]