Neúspěšná registrace na Geocaching.com

Ahoj lidičky,
tak bych se rád zařadil mezi nadšence této zajímavé zábavy, ale zatím čekám marně na aktivační mail z Geocaching.com. Chtěl jsem se pokusit o založení nového, ale logicky mě to nepustí ani do stejného nicku, ani nemohu použít stejný mail… Co s tím? Je možné, že mně aktivační mail přijde třeba až za několik dní…? To je asi blbost že…

Tak zaseknout se to mohlo…to se u emailu obecně může stát. Jak je to dlouho?

Pár hodin od rána. Kamarád to hraje již delší dobu a tvrdí mně, že mu přišel mail obratem cca několik sekund :frowning:

Tak bych ještě počkal tak nějak do zítra a potom se třeba obrátil na support. Záleží, jak jsi zdatný v Aj.

S aj jsem dost na štíru, já se ve škole učil ještě ruštinu :smiley: Ale strýček Google to určitě zmákne :wink:

Zkontroluj jestli mail neni ve spamovém koši.

Kdyby něco, tak sem určitě houkni, tady je spousta zdatných, pokud by byl problém - holt kdo se zrovna nachomejtne:) Ale co se týká té registrace i běžné emaily se někdy zdrží. Taky bych zkontroloval SPAM filtr / složku nevyžádané pošty.

Sakra, předběhl jsi mě:-)) Ok, aspoň se shodneme… Určitě zkontroluj ten spam.

Spam a ostatní jsem kontroloval. No nedá se nic dělat, koukal jsem do mapy, kolik zajímavejch schránek je na cestách kudy se často pohybuji a už jsem na to pěkně nadrženej :smiley: Kámoš má i nějaký svoje známky, nebo jak se tomu říká a vypadá to super. No nic, nejdřív si nastuduji jak tomu tady říkáte, ať nejsem za debila :D:D:D Všem zatím děkuji za rady!

Moje registrace trvala cca 30 hodin. Často to trvá déle než okamžitě. Vydrž ono to dorazí.

Jj my taky nic nepřišlo:-(

Ja tento proces absolvoval cca pred 2 roky a problemy byly velmi podobne: E-mail na adresu …@email.cz nedorazil. Zmenil jsem tedy e-mailovou adresu = pouzil adresu na jine domene a vse bylo OK. Ten puvodni e-mail nedorazil nikdy.

On je to spis vseobecne problem s emailem na seznamu. Zpravy zasilane z geocaching.com tam nabiraji ruzna zpozdeni a na gmail chodeji okamzite…

Udělej si další mail - třeba s nickem na gmailu, pak až tomu propadneš a zaplatíš si PM a budou ti chodit PQ, tak ho určitě využiješ. A na gmail to přijde na 100 pro.

Z podobných důvodů nedoporučuju kdysi nejlepší český freemail - centrum. Mnoho dopisů padá do černé díry a občas jim z databáze zmizí pár týdnů.