Když tedy hodím do keše něco,co se ownerovi nelíbí,může mi smazat log? Bral bych to,kdyby nenašel můj zápis v logbooku,ale takhle?Může si owner klást k uznání logu takové podmínky?
koukal jsem se na zminenou kes a ownera… jeste, ze jsem nebyl u rodicu v Chomutove, protoz esem bych se urcite vypravil… a asi bych byl taky pekne vytocenej, jako spousta dalsich kaceru..
Takže bys raději mlčel, když se z celé té keše povedly snad jen informace o důlním díle? Musíme o tom mluvit, aby se nováčci trochu zamysleli a se zakládáním počkali. Já osobně odsuzuju i TB hotely, protože žádný z majitelů trackablů nedal souhlas s uvězněním v takové keši a o zvýšeném riziku vykradení ani nemluvím.
Nevydal ale ani nějaký zákaz s uložením do takovéto cache. Mluvím jako majitel jednoho TB hotelu, kde je dokonce zmínka o pravidle výměny, ale jen málo lidí to dodržuje a mě jako majiteli to nijak nevadí, neboť trackable jsou od toho aby cestovaly. A vykradení? Myslím, že autoři TB hotelů jsou si vědomy toho rizika a že je to částečně i jejich vizitka. A ukrást ti můžou kde co a kdekoliv a sám se domnívám, že pokud se něco ztratí z TB hotelu tak je to většinou zásluhou ostatních kačerů, kteří tudy projíždí a někde to potratí (založí, schovají) a pak jej již nezalogují.
Takže si myslím, že tato tvá zmínka o TB hotelích byla malinko zcestná. Stejně tak se někdo může dívat na coiny (TB) na eventech.
To sice ne, ale skoro u každého coinu se dočteš, že přáním majitele je, aby co nejvíce cestoval. To si myslím je v rozporu s pravidlem TB hotelů "kus za kus".
To jo, myslel jsem to tak, že když zmizí plně obsazenej hotel, jsou škody podstatně větší, než u keše s kinderfigurkami.
To přirovnání trochu pokulhává. Na eventech neplatí "kus za kus" a jestli myslíš jejich ukradení, tak tam se mudlové moc nevyskytujou.
Po 27 nalezených zakládat hned TB hotel a na takovém místě s poznámkou, ať majitel CWG vloží další pro majitele je "podivuhodné". Připomíná mi to spíš kešku pro autora, aby mohl v klidu sbírat do své statistiky TB/GC…
Na mazání logů právo nemá, odporuje to pravidlům GC. To že do kešky někdo vloží co autor nechce (a co je za těma tečkama???), tak má maximálně právo při maintenace to vyhodit. To je všechno.
Podle té podmínky si nemyslím, že by to byla nějak nezvyklá keš. Já z toho cítím jen aroganci a unáhlené založení nezkušeným kačerem.. Špatné zaměření je fakt nezvyklá nálepka
Tou v jistých ohledech nezvykou keší jsem myslel více věcí. Třeba to, že každý druhý tu nadává, jaký se do keší dostává bordel v podobě rozbitých kindervajec. Když to však někdo napíše do listingu, je hned kamenován. Když žádá CWG, je mu nadáváno. Nemyslím si sice, že by ho tam někdo s touhle podmínkou dával, ale proč se tak čertit.
hele, to jsem jedinej, kterej po precteni listingu kese ma nutkani jet to naplnit kinderhrackama a napsat in/out nic?
krome toho, jestli teda byla kes opravdu vykradena jeste pred publikaci, asi to neni dobry napad na tb hotel. a o zasobovani autora cwgckama … no pokud by me hezky poprosil o cwg na nejakem eventu, nebyl by asi problem. ale takhle … to je jeste krapet ujetejsi, nez cwg smenarna na kraji prahy, kde cwg vymenit podle podminky MUSIM, jinak mi nebude uznan log - dolozit fotkou. ne ze by v tom byl problem s nedostatkem vymenovaciho materialu, spis se mi to vnitrne nelibi. no jo, holt kazdemu se ta sbirka cwg rozrusta jinym zpusobem (jeste to sice muzu ochcat tim, ze tam prijedu s prazdnyma rukama, vyndam cwg napriklad jpagea, vyfotim ho a zase ho tam vlozim. pak napisu in/out cwg jpageo/cwg jpageo a je to :D)
Jo, na te kesi je zajimave taky to, ze mi autor ukradl (pouzil bez svoleni) obrazek z webu (hnědé uhlí). To povazuju za minimalne neslusne, protoze to neni zadny public domain a nikde nepise, ze obrazek nefotil sam.
No právě, taky bych se bál. TB hotel musí být na best místě a hlavně 100% bezpečném. Takže TB hotel co zmizel po pár dnech špatného zaměření je fakt podivný a nálepka na krabičce "Nevkládat TB/GC - ztrácí se cache" je úsměvný…
Ano, je to pořád jen hra… tak proč takováto zbytečná nařízení a hlavně unáhlené založení a nebezpečné místo… To že chce někdo pro sebe CWG navíc je slušně řečeno vyčůrané…
Jejkote mankote,copak vám nedošlo že tahle keš je založená jen pro to,že majitel sbírá CWG,zahraniční nebo neplatící mince,vzácné minerály (samozřejmě s popisem odkud pochází),turistické známky,mapy …? :D.A navíc se bude moci vychloubat počtem disknutých TBB).Ty vzácné minerály mě pobavily asi nejvíce:D.