Nevím co to po mně chce

Jako uplný nováček a angličtiny neznalý bych potřeboval poradit.Na serveru GCcom.Mně po zmáčknutí My account details-Quic view se zobrazí tato zpráva-I plan to attend(in the next 30days).A nebo jesli není náhodou někdo z Ústí n/L, kdo by mi s tím pomohl,jelikož jsem určitě zvzral i registraci ,protože jsem si nechal zaslat dvě hesla ,když jsem neuměl zadat to první (s počítačem to jde o trochu líp,ale radši bych někoho znalejšího)
DÍK.

Dodržujte téma fóra! Přesunuto z fóra týkajícího se gc.cz, kde to nemá co dělat.

On je tady nový a ještě neví, jak to tady chodí. :slight_smile: Že jsme pod přísnou kuratelou. :wink:

I plan to attend je výpis logů "will attend" (zúčastním se) na event cachích. Funguje to ale blbě a zobrazuje pouze logy tohoto typu zadané za posledních 30dní. Po 30 dnech log zmizí nehledě na to, jestli už event byl nebo ne.
Můžeš tedy být klidný. Nic to po tobě nechce.

To je ale vtipný thread :D.
Doporučuju si koupit nějaký anglický slovník, protože tohle je fakt základ (poznat rozdíl mezi chybovým hlášením a nadpisem).
:D:D:D

Nemyslím, že by to byl vtitpný thread.Forum je tu od toho , aby se lidé ptali.Jinak nemusí hned kupovat slovník, na internetu jich je dost.

A co je takhle hned poslat do Wiki, kde by to mohlo být taky uvedeno…

Tahle otázka mi nepřijde tak divná, aby se musela zesměšňovat. Navíc je celkem slušně napsaná.
V samotném "I plan to attend" je neskutečný bordel a nefunguije tak, jak by mělo.
Ve wiki je to podle mně efektivmě nedohledatelné, pokud to tam vůbec je. Začíná se bohužel dost plnit blbostma.

Předpokládám, žes to myslel jako ironii, nicméně, není to tak špatný nápad, aby se pro neznalé angličtiny ve Wiki udělal článek s překlady nejdůležitějších pojmů, se kterými se na GC.com setkají (My account, Found it, Hide and seek atd.)

Díky za odpovědi,budu se snažit zlepšit.