Ahoj lidičky, bohužel se mi již nikdo měsíce neozval. Chci se zeptat, lze využít kopii TB k založení nového TB? Nebo musím koupit nové štítky. ![]()
má to to riziko, že až se objeví, tak budou cestovat dva se stejným kódem.
Nového určitě ne, protože už je jednou v systému. Můžeš poslat kopii toho starého, ale měl bys mít jistotu, že se opravdu, ale opravdu někde neobjeví ten původní, pak by totiž běhaly dva.
Samozrejme muzes a stejne tak si v pripade ztraty kopie TB vytvorit dalsi vyraznim cisla treba na plisek.
Zkousel jsis projit logy, jestli nedal jednu z tech 8 kesi s nekym dalsim? Zkusil jsi poptat tamni komunitu kaceru, jestli ho nekdo nezna?
Víw mám obrovskou jazykovou barieru. Jinak jsem mu psal asi 8 , bohužel.
Na jazykovou bariéru stačí překladač google
Sice překládá stylem já čecha být dobrá sokolovna, ale je tomu rozmnět ![]()
Já vím, ale opravdu už jsem sna zkoušel vše) no jelikož má jen 8 nalezených m tak ho asi ani nikdo nezná:(
Trosku jsem ted zapatral…
…chodil s tatou, ktery mel vlastni ucet.
Tak jsem hledal podle nicku otce, ten nikde nic nenapsal 2 nebo 3 mesice, cloveka s tim (dle mne ne prilis ) jsem ale nasel na steamu a tam ma v pratelych cloveka, ktery aktivni je, takze bych to zkusil tam…
http://steamcommunity.com/id/dylan_bhafc
Ahoj, díky moc. Jen na steamu musím mít registraci že? Nebo dá se nějak sehnat jeho e-mail? No to bude:)) Takže asi google překladač a budu zjištovat:)
jinak ten tátá má přátele, který chodil s nima a ten má steam? Rozumím tomu dobře?
Je potreba mit registraci a asi i nainstalovany program od nich, takze zadna slava.
Ten tatuv pritel s nima neechodi, ale je to taky cesta jak ho dohnat. Zkousel jsi zpravy jak na syna, tak otce nebo jenom na jednoho?
No jen na jednoho. Já totiž moc nevím jak to dohledat. Neumím to přelozit. A ty máš jeho účet?
[tb]TB3EKKM[/tb]
finleyg_2003 - nalezce
dylan_bhafc - otec
díky zkouším to