Ahoj, mám dotaz ohledně získání nevyfouklých PET lahví. Na GC obchodech jsou sice k sehnání, ale jenom tmavé. Já bych potřeboval průsvitné. Poradí prosím někdo, kde jsou k mání ?
Děkuju moc
No to je super, jak jsem to mohl přehlédnout, díky.
Kolik jich potřebuješ? Mám možnost sehnat i větší množství a super cenu. ![]()
Ahoj, no, mam v planu založit multi asi o 10 - 12 stagích. Takže asi toto množství a něco na případnou obnovu.
Ja bych potreboval par zelenejch a dalsim barvam do zasoby bych se nebranil. Co je super cena? Pis klidne pres profil. Dik.
Já se také hlásím o nějaké kousky. Již před pár měsíci tu někdo sehnal plnou igelitku z Jílového celkem za hubičku. Tak pokud bude podobná možnost a pár lidiček by se podělilo připojím se ráda. Díky.
také bych se rád připojil… píši SZ…
taky mám možnost rozumné množství sehnatB)
tady je kazdej tajemnej jak hrad v karpatech… co je to rozumne mnozstvi a jaka je super cena… ![]()
jo jo:) kdyz se od vas dozvim co je supr cena a rozumne mnozstni tak se a nekym z vas domluvim…
To jsem byl tenkrat ja, rozdal jsem je vsak vsechny…
M.
OK, pokud máš možnost sehnat rozumné množství za rozumnou cenu, určitě se dohodnem, a bude nás asi povícero. Dej kontakt a jdem do toho, co říkáš ?
gut… ještě se domluvit… osobně bych při rozumné ceně bral 100 ks… ono se to v Plzni snadno rozebere…
kdepak je asi mimáci mohou sehnat? :d:d
jj, s barvami nemáme problém, máme docela dost na výběr
Za supr cenu bych taky tak 20 vzal, jestli se můžu zařadit do fronty.
dik
No, tedy, nevím, co si mám o tom myslet. Padlo zde dost návrhů, ale zatím skutek utek. Mohl by tedy někdo z těch, co mají tu možnost sehnat průsvitné PET polotovary, napsat něco konkrétního ? Adresu, kontakt na mobil, prostě něco, jak bysme se mohli dohovořit, prosím. Díky
tak…příspěvky byly psané v pátek, přes víkend ne každý sedí doma nebo u noťase a máme na profilech e-mailové adresy. Pokud někdo preformy v rozumném množství chce, stačí napsat přes vizitku a zbytek se domluví, ne?
Takže vážení kolegové kačeři,
momentálně máme k dispozici nějaké preformy (PET polotovary) a to jak čiré, tak barevné.
Jelikož nejsme žádný e-shop a ani ho nehodláme otvírat
natož nějaký zásobovat. Můžeme uspokojit zájemce s poptávkou v OPRAVDU ROZUMNÉ MÍŘE. Toto děláme pouze pro kačery a geocaching - tzn. že i my (myslíme že i rago) se sháněním preforem máme nějaké starosti a nemáme je zdarma. Nehodláme na tom vydělávat, v tomto množství to ani snad nejde. ![]()
Z důvodu zachování zdroje odpovíme a sdělíme veškeré podrobné info přes náš email (v profilu na gc.com) nebo zde na fóru přes SZ.
Díky za pochopení. ![]()