new coordinate is too far away

Měl jsem trochu problémy se proklikat formulářem na změnu souřadnic (nakonec se povedlo) a v jednu chvíli to vyhodilo chybovou hlášku:

The new coordinate is too far away from the original. Please check your
coordinates to make sure they were entered correctly. If you made a mistake
with your coordinates please contact reviewer haggaeus to make the change for
you.

Pokud je to možné, tak by asi bylo vhodné zrušit ten link na haggaeuse a napsat tam aktuální reviewery.

Díky

Podle mě to dá link na toho reviewera, který tvoji keš schválil. Takže to může samozřejmě být neexistující reviewer.
Napiš normálně přes profil libovolnému reviewerovi žádost o posun a je to.

Změnu nepotřebuji, už ji mám.
Toto že to nabízí reviewera, který cache publishnul zní logicky, ale bohužel v tomto případě to nefunguje. Stejně jako u několika tisíc ostatních keší. :wink:

Tuhle hlasku to hodi, kdyz jsou neve souradnice moc daleko od puvodnich. Musi je zmenit reviewer. Zrejme kontrola, aby nedoslo ke kolizi s jinou kesi.

Je to tak jak tu všichni píšete - nabídne to automaticky toho reviewera, který provedl publish dané keše u které je požadavek souřadnice více změnit. Tak to prostě je a těžko by se to dělalo jinak, žádná striktní omezení a "škatulkování" reviewerů k té které keši totiž není. Aneb souřadnice může posunout kterýkoliv, komu se napíše žádost.