Ahoj, často se mi stává, že vidím některá vlákna roztažená na mnohem větší šířku než je obrazovka. Je to prakticky nečitelné a je to podle mně způsobeno neschopností systému zalomit například dlouhé internetové odkazy a možná i jiný text vložený pomocí ctrl+v. Totéž se stává, když do vlákna někdo vloží příliš velký obrázek. Děje se to jen na mém monitoru? Pokud ano, mohl by mi někdo poradit, jak se toho zbavit? Pokud ne, chtěl bych poprosit administrátory, jestli by s tím nemohli časem něco provést. Předem dík.
Řekl bych, že to závisí na prohlížeči.
Firefox 2.0.0.6 ten problém má.
IE 6.0 ten problém nemá.
No jo fakt. Používám normálně Mozillu. V IE je to opravdu v pohodě. Je tedy řešitelné opravit to nějak i pro Mozillu, Firefox apod. nebo si mám zvykat?
Ano, ani IE 7 tímto neduhem netrpí, teda pevně doufám, že to taky není tím 20" wide monitorem abych nekecal :D:D
široké texty jsem se pokusil nějak očítovat, s velikými obrázky si nevím rady.
tak nic, tak to zatim opravilo jen dlouhé citace :-/
Tak ve firefoxu už by se stránka snad roztahovat neměla. Jak to pořešit líp netušim
pepa.z.pocernic napsal/a:
Tak ve firefoxu už by se stránka snad roztahovat neměla. Jak to pořešit líp netušim
Paráda. Takhle je to super. Díky moc za až neuvěřitelně rychlou práci.
Je to zřejmě problém dlouhých url, které se nedají zalomit. Takže možná overflow:auto na ten boxík, ve kterém je příspěvek ???
edit: Už tam je ![]()