Pri prochazeni starsich logu z GPS jsem objevil nejake nezalogovane cache, ale jsou to i kousky tri mesice stare .. nevim zda je uplne košer ty kešky logovat dodatecne? Co myslite?
Našel? Našel. Zaloguj. Ale příště bych se snažil je zalogovat co nejdříve. Už jen z úcty k jejich autorům, kteří se těší na každý log a kterým svou poznámkou dáváš na vědomí, že cache je v pořádku [;)]
Vzhledem k tomu, že jsi byl ochotný zlegitimizovat se posláním fotky na Passport Control, tak určitě zaloguj [;)]
A kromě toho, když se loguješ, jedna z položek je výběr data nálezu - stačí to nastavit na dobu, kdy jsi kešku našel a vše je OK [:)]
No prave vzhledem k te ucte k autorum mi prijde pozdni log docela nefer, tak proto jsem radsi nejdriv hodil dotaz, jak to tak bezne chodi .. ale kdyz byly odloveny
Kazdopadne diky za podporu
Ted uz loguji hned jak se dostanu domu.
Opomenuti se stane kazdemu. Nic nefer na tom neni. Takhle se mi bezne lidi loguji i po tydnech od nalezu, po navratu domu z dovolene atd. Kdyz nekdo cestuje i treba nekolik tydnu - mesicu bez moznosti pripojeni k internetu, tak to ani jinak nejde.
V nasich podminkach to muze svedcit o tom, ze te navsteva kese moc nepoznamenala :-), takze urcita reflexe k ownerovi je to taky :-).