nezalogovane cache :(

Pri prochazeni starsich logu z GPS jsem objevil nejake nezalogovane cache, ale jsou to i kousky tri mesice stare .. nevim zda je uplne košer ty kešky logovat dodatecne? Co myslite?

Našel? Našel. Zaloguj. Ale příště bych se snažil je zalogovat co nejdříve. Už jen z úcty k jejich autorům, kteří se těší na každý log a kterým svou poznámkou dáváš na vědomí, že cache je v pořádku [;)]

Vzhledem k tomu, že jsi byl ochotný zlegitimizovat se posláním fotky na Passport Control, tak určitě zaloguj [;)]

A kromě toho, když se loguješ, jedna z položek je výběr data nálezu - stačí to nastavit na dobu, kdy jsi kešku našel a vše je OK [:)]

No prave vzhledem k te ucte k autorum mi prijde pozdni log docela nefer, tak proto jsem radsi nejdriv hodil dotaz, jak to tak bezne chodi .. ale kdyz byly odloveny :slight_smile: Kazdopadne diky za podporu :slight_smile: Ted uz loguji hned jak se dostanu domu.

Opomenuti se stane kazdemu. Nic nefer na tom neni. Takhle se mi bezne lidi loguji i po tydnech od nalezu, po navratu domu z dovolene atd. Kdyz nekdo cestuje i treba nekolik tydnu - mesicu bez moznosti pripojeni k internetu, tak to ani jinak nejde.
V nasich podminkach to muze svedcit o tom, ze te navsteva kese moc nepoznamenala :-), takze urcita reflexe k ownerovi je to taky :-).