Nezalogovaný GC v keši

Ahoj,
v kešce GC1B8Q2, kousek od Kolína, jsme 21.9.08 nečekaně našli GC - někdo ho tam vložil den před naší návštěvou. Na GC.com ale není zalogovaná ani návštěva ani uložení mince. Geocoin se podle logu tváří, že je od 3.9.08 v Českém Krumlově v keši GC1C98F.
Co s ním? Mám použít volbu "Grab it from somewhere else"? Nebo je nějaká jiná možnost?
Xoanon

Pár dní počkej, jestli se tam neobjeví a pokud ne, tak Grab It !!!

Nekdo muze byt na dovolene a zaloguje treba az za tyden. Take se mi nekolikrat stalo, ze jsem zalogoval GC nebo TB az za 4 dny:-(

Radši ještě chvilku počkej, grabnutý TB občas nadělá paseku v jeho mapě a trasování.

Také bych doporučil počkat.V posledním logu u GC by měl být ten ,kdo ho vyzvedl v Čes.Krumlově a sním se eventuelně spojit.Pokud log(vyzvednutí) chybí i tam,nezbýva než nějaký čas počkat.

My máme o něco horší situaci, než se mi podařilo najít v diskusích…
Včera jsme vyzvedli Aztec GC z multiny na Rábí (vložil kešer Vranas UŽ PŘED MĚSÍCEM A NEZALOGOVAL) a ihned jsme GC přemístili do keše Krejnice city view…
Vranasovi jsme psali, zatím žádná odezva…
Ještě počkáme, ale kdyby se nic nedělo…? :o

Pokud uz je to mesic a Tvuj mail je bez odezvy, tak byt Tebou ten coin vyzvednu tam, kde ted je, vlozim ho do Rabi (pres Write note) a potom zase vyzvednu a vlozim do Krejnic. Coin tak snad nasbira vetsinu kilometru, ktere nacestoval. Mesic uz je dost. (Obecne se toleruje zpozdeni kolem tydne - dvou.)

Já bych počkala, dokud se neobjeví log na keši. Jinak se nám už stalo, že jsme vložili TB do keše a za dva dny, při logování, jsme zjistili, že včera nám to někdo grabnul.

Vzdyt se to tady mele furt dokola - kdyz Ti to nekdo grabne po dvou dnech, tak je blbec, ale pokud se ceka na predchoziho MESIC, tak to uz je casu dost. :wink: Zamknout! B)

hplus - zrovna jsem se ještě chystala dotázat, co je "grabnout" - předpokládám, že to popisuješ v příspěvku z 18.38 :slight_smile:
Toto se nám ještě nestalo, takže naprosto netuším, jak postupovat. Počkám ještě, jestli se neozve poslední držitel a pak to zkusím…
Dík! :stuck_out_tongue:

Jeden z možných logů u travelbugů a geocoinů. Když vybíráš z určité cache a předmět je v ní zalogován i na internetu, použiješ log "Retrieve from cache …", pokud jsi předmět dostala od jiného cachera, nebo našla jinde, než je zalogovaný, použiješ "Grab it from somewhere else".
Měsíc už je fakt hodně, jestli se neozve, asi bych udělal to, co píše H+.

to vyprávěj francouzům :frowning:
graboval, ikdyž jsem tam nechal vzkaz, že zaloguju po návratu z dovolený

HA! Jsem idiot! Díky všem za rady (snad je nebudu muset využít :smiley: ) - GC jsme nafotili, abychom mohli logovat a teď to teprve pořádně čtu:
THIS IS NOT AN OFFICIAL COIN OR TB BUT IS YOU KEEP ME RUNNING I WOULD BE VERY GRATEFUL. SEND ME A SHORT MAIL TO atd.atd Pak ještě odkud přišel a WATCH OUT FOR THE CACHE GC1Q1XG IN AUG 09..