Nezna nekdo 'nekoho' z Brna?

Neznate nekdo nick, ktery by se dal naroubovat k tomuto podpisu? http://img.geocaching.com/cache/log/c885bfb0-d188-461d-8a6a-a4af458d26dc.jpg Nejste nekdo postak nebo lekarnik, ti jsou pry trenovani a umi rozlustit jakykoliv klikyhak? Ja proste nevim, jak to prepsat do tiskaciho pisma, abych dotycneho mohl zkusit vyhledat pres groundspeak.... :]

Diky za pomoc.

No to jsou pekne klikyhaky [:)]. Zkousel jsem hledat na gc.com dle prvnich pismen (snad poz, ci por..) ale nic moc nepasuje. Je klidne mozne, ze dana geoosoba se nikdy na gc.com nezaregistrovala, proste si jen sla zkusit lov a smitec...

Vypada to na POREZ. Jako pořez. Ma odlovene dve kese v Brne a jednu dvakrat. On nas Cacheman pise stejne, takze se to dalo  precist. Jsme zvykli[:D]

Dobry den. Neznas okolnosti. Behem toho patrani jsem musel udelat neco neodkladneho. Takze kdyz jsem pak odklepl odpoved, dostala se za tebe. Proc hned ironie?

Diky vsem za pomoc. Ja, ackoliv sam skrabu jako kocour s parkinsonem, na to lusteni skrabopisu nejak nemam talent.

O co slo? Tenhle clovicek se zapsal do papiroveho logu me cache Sv. Michal - Znojemske hradby I. - na webu se zalogovat uz zapomnel. Tak jsem si rikal, ze mu to pripomenu, kor kdyz to pry byla prvni cache... ale ted nevim, jestli to ma vubec cenu... posledni login v rijnu, to uz se na to asi davno vykaslal...

To chce klid. Dik za tve pixly, co jsme o vikendu nasli.