Zdravím, doufám že to tu už někde není zodpovězeno…
Mám pár keší, které jsem objevil, jsem samozřejmě zapsaný v logbooku, ale bohužel jsem to zapoměl zapsat do logu kešky na netu ![]()
Co mám teď dělat? Když chci nález zalogovat, tak nějaký datum na geocaching.com vyplnit musím, ale nepamatuju si jaký.
Bude to problém, když bude na netu zadaný "jiný podobný" tomu co je v logbooku?
Díky za odpověď…
nedávno se to tu probíralo…
Tragédie to nebude, maximálně byde někdo v omylu.
Je dobré nosit ssebou deníček, kam si poznamenáváš nálezy a třebas i výpočty a souřadnice finálovek, nejen že máš kontrolu, ale můžeš eventuálně pomoci jiným. Když vidím na netu, že mi pořadí nebo celková suma neodpovídá, hnedka vím že jsem něco zalogovat zapomněl.
mám podobný problém…odlovené keše, někdy vloni, a nevím datum..jako možné řešení bych viděl navštívit jí znovu a zapsat se tam a pak na net, ale zase to je na místě kam se moc nedostanu…a jen tam jen kvůli bodu se mi nechce…
i když asi tu mysterku budu muset vyřešit ještě jednou, až budoi kolem nějakí nové keše..
Mě připadá řešení data návštěvy trochu zbytečné - nikdo tě pranýřovat nebude, když napíšeš o pár dnů odlišný datum do internetovýho logu. Když budeš ± měsíc v toleranci, je to vpoho. Hlavně že jseš zapsanej v logbooku.
V logbooku samozřejmě zapsaný jsem. Leda ji najít znovu a když tam bude ještě ten samý logbook, tak si přečíst kdy jsem tam byl…
Snad mě za to nikdo nezastřelí, když na netu bude jiné datum…
Taky jsem párkrát zapomněl datum, tak jsem do webového logu napsal nějaké - zatim jsem živej a zdravej, ani konec světa nenastal:D. Nicméně není úplně důležitý jezdit podruhý na keš kvůli opsání správného data.
Podle me je to hra, a nemeli bychom to hrotit, ne?
Taky to tak občas mívám, když jsem na dovolené a odlovím každej den nějakou keš. Prostě napíšu nějaký datum ± pár dní. Stejně se logbooky moc nekontrolujou ![]()
Je dobré, když je datum v papírovém logbooku i na netu stejný, ale není to podmínkou. Podstatný je zápis v papírovém logbooku a na netu je to jen kvůli statistikám a reportu nálezu. Pokud tady zaloguješ s dnešním datem a v logu uvedeš, že v papírovém logbooku jsi logoval dříve s jiným datem. Aby jsi měl pořádek pro případné statistiky, požádal bych majitele keše, aby při kontrole keše vzal logbook a napsal mi datum o nálezu, možná i do write note ke keši poprosit nějakého dalšího kačera…
Znovu navštěvovat keš je nesmysl.
Myslím, že když na net připíšeš poznámku, že jsi keš zapoměl zalogovat a datum už si nepamatuješ… Většina ownerů s tím nebude mít problém.