Neznate nekdo kesera nickem Marsyas?

Jeho profil
Mel by mit u sebe uz skoro 3 mesice muj TB

Na mejl nereaguje. Predem dik za pomoc.

Trnec zkus napsat kačerum Permoni,Mirdule22 nebo Gotici. Mají svoje keše hned vedle té jeho a určitě ho budou znát. Hodně Štěstí
Edit: podle xichtu ho typuju na maturanta. vyčkej do prázdnin.

Moje keše jsou sice blízko té jeho, ale jinak ho vůbec neznám :frowning: Bohužel!

Možná někoho naštvu, ale …

Sice je takové obecné nepsané pravidlo poslat TB, GC do čtrnácti dnů dál, ale moje osobní zkušenost praví, že občas počkat i půl roku, může přinést své ovoce :wink: Jeden z mých osobních GC, byl dokonce dvakrát označen jako ukradený a vždy se nakonec někde objevil … Zkušenost my zkrátka říká, už to neřešit … Chápu, že to mrzí, ale život je život … no nic :expressionless:

Tak za nás můžu sdělit že ho taky neznáme. Podle toho že byl na svym profilu přihlášenej naposled před měsícem bych tipnul že moc neloví, anebo nemá čas. Třeba dělal maturitu a o prázdninách ho vypustí.
Nám kdosi na konci roku zlikvidoval jednu z keší. Uspokojilo mě alespoň, že poslední nálezce vyzvedl TB. Když jsem se ale koukl na historii traků, tak ten dotyčný ho má od 31.10. stále u sebe. To majitel asi taky radost nemá.
Co se týká Permonů, tak pochybuji že by ho znali. Nejsou zdejší- maj jen velký teritorium v zakládání kešek. Maj jich okolo 90ti.

Ahoj, tady mas adresu na jeho profil na FB http://www.facebook.com/profile.php?id=1714672310 (Jinak uz jsem mu napsal, ze te zajima stav tveho TB.)
A protoze mel posledni aktivitu na FB pred 1 dnem tak by si to mel precist.

Strašně se omlouvám za prodlení, byl jsem teď dost dlouho mimo dosah a na ten TB jsem úplně zapoměl… Na facebooku jsem byl, takže ihned reaguji a TBčko v co nejkratším čase někam hodím. Moc, moc se omlouvám, zlinčujte mě…

Libi se mi Tvuj pristup. Ja bych Te urcite nelyncoval. Je to hra a spousta lidi si neuvedomuje, ze obcas to proste nejde.

Tak jsem ho dal do [cache]GCK79H[/cache] . Vážně se všem moc omlouvám, měl jsem toho poslední dobou vážně moc a na toho broučka v mé hnědé tašce jsem si ani nevzpoměl…

Tak tohle je poprvé v životě, kdy vidím, že Facebook je k něčemu dobrý!

Mockrát dík, už jsem myslel, že je fuč…