Nezobrazení keší v ČR na mapě Evropy

Zdravím,
teď jsem stáhnul novou verzi GeoJarry + GeoGetu a když stáhnu nálezy a vygeneruju statistiky, na mapě Evropy se mi nevybarví ani ČR ani SR, jen Řecko viz.
http://chart.apis.google.com/chart?cht=t&chs=440x220&chf=bg,s,FFFFFF&chco=FFFFFF,669966,38663B&chd=t:100.0&chtm=europe&chld=GR

Jak je to možné? Nějak nemůžu přijít na to, kde heldat chybu..:expressionless:

To opravdu nikdo netuší? Zkusil jsem reinstal geogetu i pluginů, ale nejde to…nálezy normálně zobrazí, milníky, FTF všechno, dokonce i počet keší v krajích a okresech…ale prostě na mapě Evropy mi chybí ČR i Slovensko..:frowning:

A mě už pár dní nejde vůbac mapa na této stránce.
Dělám něco blbě? Uniklo mi něco důležitého?
Dík

Michalowic: jakou verzi mas? Ja jenom, ze posledni dny ty verze dost litaly!

já nepozoruju na svých mapách nic nezvyklého…

S474N: Mám geoget 2.3.3.563, geojarry 2.1.1, autostat 2.5.1 …zkusil jsem všechno nastavit znova a prostě se mi nezobrazí CZK a SVK… :expressionless:
Nakonec jsem to teď vyřešil GSAKem a dělám stats z něj, ale ty z GG se mi líbily víc :frowning:

A proc, sakraporte, nepouzijes i aktualni verzi Geogetu? Po tve verzi byly uz tri, a prekvapive se odstranovaly problemy, hlavne po zmene designu stranek gc.com!

pardon, měl jsem 2.3.4, mám tu víc instalaček, nevšim jsem si že tu mám ještě novější, nicméně koukám toho, že každý den vyšla nová a nová jsem si nevšim, zkusím to…

EDIT: Tak vyřešeno, opravdu to bylo verzí GeoGetu…nevšiml jsem si, že jich vyšlo několik hned po sobě, tak jsem ho omylem neaktualizoval…

možno zamknout :wink: