U jedné cache se mi nezobrazuje listing. Nevíte čím to může být?
Pokoušel jsem se obnovit stránku, otevřít i na jiném PC.
Listing jsem získal od ownera, ale stejně si ani nemohu zalogovat případný nález.
Máš něco blbě, já listing normálně vidím a když koukám do zdrojáku, tak tam žádné záludnosti nevidím.
Pokud chceš jen zalogovat, tak to jde i z GC mapy keší, z té bubliny, co vyjede po kliknutí na ikonu keše, nebo pokud znáš GC kód (GC2ZMR4), zak to jde přes http://wap.geocaching.com, to je dobrá volba, když GC stránky stávkují.
Stránka se ti nenačetla celá, v tom je jediný problém. Načetlo se to po část s listingem, a následně se to prostě z nějakého důvodu stoplo. To, že se neobjevil ani odkaz na zalogování v právém sloupečku stejné úrovně je způsobeno tím, že ten sloupeček je ve zdrojovém kódu až pod listingem, tudíž vlastně stejná věc. Myslím, že zítra ráno to již bude v pořádku, listing se načte i s bočním menu a ty se budeš moci zalogovat.
Jestli dobře rozumím, teď tě trápí především, že chybí vpravo nahoře odkaz k zalogování. To by se mělo nechat jednoduše obejít: Otevři si logovací formulář u jiné keše a pak do jeho adresy zkopíruj tu část adresy od keše, kterou potřebuješ zalogovat. Tak by se ti mělo potřebné okýnko (dneska možná trochu pomaleji) načíst a už jen normálně vyplníš a odešleš.
Tento problém mám od samého začátku, co byla cache publikovaná. Taky jsem čekal, jestli se to samo neupraví, ale nic. Ostatní listingy mi fungují bez problémů.
Díky za tip. Až odlovím, tak zkusím takto zalogovat.
Jeste dalsi moznosti je pouzit opravdovy prohlizec. Zkusil jsem to otevrit v exploreru 8 a taky mi to nezobrazi. Pockat do rana nejspis nepomuze.
Na zacatku long description ma owner nejaky kod jen pro IE, a neco v nem je asi spatne… Nezkoumal jsem to moc dukladne. Mam pocit, ze je to zpusobene nejakym wysiwygem.
Aha, je to tak. V Chromu a Firefoxu bez problémů, v IEXP to opravdu není vidět. Až to owner opraví, uvidíš to taky. Zatím zaloguj z té bubliny na mapě keší.
Děkuji všem za rady, dověděl jsem se i další užitečné věci, které se budou hodit. Kontaktuji ownera a pokusíme se to napravit.
Ještě jednou díky.
s tou jsem měl taky problém, do doby než spadl IE 8
Ahoj všem!
Tak jsem se k tomu konečně dostal a zalaškoval jsem si s HTML kódem listignu téhle své kešky. Mám to už nyní potvrzené i od kolegy kačera, že vše se nyní načítá korektně i v prohlížečích, které měly dříve problém.
Kdyžtak si to sami vyzkoušejte, v případě nějakých dalších problémů mi sem napište. http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=c57cb44d-e978-42ca-80de-1f6229286f4d