nezobrazují se mi kešky

nevim proč, ale na mapě geocaching.cz se mi přestali zobrazovat kešky a musim koukat ma Geo..com kde neni tak podrobná mapa

Podívej se, jestli máš zatržené "kešky" v menu Vrstvy a správně nastavená zatržítka (typy kešek, nalezené - nenalezené atd.) v menu Kešky.

dík, věděl jsem že to bude ňáká blbost, ale že až taková…B)

tak me na mape gc.cz se bohuzel vrstva kesek take nezobrazuje a jsem presvedcen ze nastavene to mam spravne :frowning:
pouzivam firefox 2.x

Možná dělám něco špatně ale nezobrazují se mi na mapě střední evropy ani evropy ulovené keše mimo ČR. Proč? Pokud to tak má být k čemu tyhle mapy tady jsou jen proto aby bylo vidět jak je ČR malá či co? :frowning: Díky za odpověď Láďa

Přesně tak

Nediv se Pepovi, ze ti da takovou strucnou odpoved. On totiz (ne)musi donekonecna nekomu odpovidat, ze geocaching.cz ma databazi CESKYCH cachi, a ze nalezy mimo CR jsou videt, jen kdyz je tam nahrajes i se souradnicema (to se da dostat z geocaching.com nejakym PocketQuery, pokud jsi platici.)

Ano, zde je pouze mapa keší v ČR (a to ještě s upravenýma souřadnicema). Mapa keší celého světa včetně ČR je na domácím serveru geocachingu, tj. na geocaching.com.

Díky, kdysi jsem se na to ptala a nikdo mi neodpověděl…
Nevyplatilo by se tuto informaci přidat k návodu jak nahrát nálezy do mapy? (Který je jinak výborný, díky za něj :))

děkuji