ničení keší na Kladně

Před barákem se nám slejzlá místní omladina.Ve středu jeden z nich prohlásil že bude hledat keše za úmyslem ničení,že si půjčí GPSku od strýce,včera už hlásil že našel a zničil.Osobně jsem u toho nebyla,ale hlásil mi to syn sousedů.U svojí jsem byla večer na kontrole,ta přežila.Tak když vám někdo v okolí,evidentně úmyslně zničí kešku,tak vás když tak nasvěruji za pravděpodobným viníkem.

kruci :o:@ jen ničit… nucené práce na nich, nic nestvoří jen ničit co stvořili jiní, to je smysl života? Bych chytla a by měsíc myl a čistil na nádraží veřejný záchodky… by je snad naučilo…:@:@:@

Zbabělci v prostředí bez dopadu na činnost… co byste chtěli.

I když mne za to kamenujou :wink: , chce to vždycky demonstrovat, že dopad JE možný… hele, jak vždycky křičí o bezpráví ti, co dostávaj ceres právě za lumpárnu :smiley: (přece mi nemůžeš nabančit, to se nesmííí, to se řéknééé… já vám jen sebral blbý krabky, kde máš napsáno, že nesmim?) a pak pseudohumanisti, až na půdu spravedliví, tam zas jde o to Když ho nechytíš za ruku, nemůžeš ho přece osočovat a i pak přece nemůžeš… blablabla.

Na zbabělce nic moc jinýho nezabere… bejvaj navíc i dost primitivní.

Konečně můžu také s něčím souhlasit. Ono také, až bude hrdina rozšlapávat nějakou krabičku a za zády se mu zjeví kačer velikosti a síly medvěda, pravděpodobně s tím navždy přestane :slight_smile:

Když nějaký puberťáci v "jelitím" věku najdou náhodou nějakou krabku a nemají o gc ani ponětí, tak si dovedeme představit, že ji jednorázově "zruší". Nijak to neomlouváme, ale stane se. Ale aby někdo záměrně popadl GPS a vyrazil s ní hledat všechny keše v okolí (to jest moc dobře ví, k čemu a komu slouží), aby je mohl i opakovaně ničit, záměrně a jen tak pro radost, tak to už nám hlava nebere. Takovému hovádku z celého srdce přejeme, aby ho u keše odchytil nějaký kačer a taktéž ho "z legrace trošku poničil, haha, to je legrace" …

to by bylo "dyk móre rasízmus" (blicí smajlik)

OK, tak kde se scházejí? Že bysme se tam taky sešli B)

Jsem Kladeňák a tak by mě docela zajímalo, jestli už někdo z kladenských autorů hlásil ztrátu nebo zničení keše teď v poslední době. Já jsem na GC.com zatím na žádnou novou mimo provoz bohudík nenarazil.
Takže ne, že bych se chtěl zastávat čím dál víc oprsklé omladiny, ale zatím je to tu diskuze na základě toho, že jedna paní povídala a navíc i ta to měla z doslechu…

Souhlas - i když to anoncované zničení je podle popisu velice čerstvé na to, aby owneři zaregistrovali problém.
Nejblíž ode mně je "Zoo", dojdu ji dnes zkontrolovat.

Jestli myslíš ZOO Sítná, tak ta je sice mimo provoz, ale z úplně jiných důvodů.
http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=494cb7e2-9f77-42d1-ab39-d91a0a499b7b

… sakra, to mi uniklo :slight_smile:

budějce to maj horší
Sice se teď hodně keší založilo, ale před dvěmi týdny bylo samé škrtání.
(doufám, že nikomu nevadí, že píšu spisovně:@)

zatím jsem si nevšimla že by byla nějáká mimo provoz,ale nemusí se to zjistit hned.Toho chlapce znám osobně a je to prostě hovado schopný toho a řek mi to kluk od sousedů co se sním kamarádí.
Tak pardon,jedna paní povídá že si to příště nechá pro sebe a bude se starat jen o svou kešku.

neřeš to..jestli nějaké zmizi,vzpomenou si na tebe…ten fracek prostě jen nemusí mít čas nebo má jiný zájmy,třeba oblbuje spolužačku a místo aby ničil keše,osahává ji cecíky..taky bych tomu dal přednost :D:D:D

On je ještě na základce,mi sme se na základce ještě moc neosahávali,ale tak co já vim dneska už třeba jo

to my (v r.1992) jo a nejen to…ona byla výhoda jít od 7let a do 9.třídy..krásná to doba…v 7 třídě jsem je poprvé viděl naživo,dala mi i sáhnout :slight_smile: sice nebylo zatím moc na co,ale hned mi…
ted je z ní 3Oletá mamina, má tak 3-4ky…

tak já nevím,asi mi něco v té škole uniklo:D

Bud v klidu… kdyz jsem hledal Vas prichod, nase svoboda, tak jsem si byl natuty jistej, ze jsem spravne… mel jsem na uchu kamarada, kterej ji odlovil asi dva dny zpet, takze jsem to mel i potvrzeno a kdyz jsem zjistil, ze skrys je prazdna, taky jsem myslel, ze byla znicena… :wink:
Co se tyka disable kesi na kladne, tak to jeden cas vypadalo, ze nekdo jde po krku MiKa Teamu - v jednu chvili meli snad 5 kesi disable… ale byla to jen souhra okolnosti… :frowning:
Nemyslim si, ze by nekomu delalo dlouhodobou radost chodit po tech samych mistech a hledat a nicit… :wink:
Hold musi owner mit vetsi invenci, nez prsknout magnetku na stozar, nebo okap.. :wink:

koukala jsem že si tam byl a nenašel,ale stačilo zvednou oči o kousek nahoru a viděl bys jí,protože souřadnice jsou pořád stejné.Když se dostatečně vykloním vidím keš z okna a pozoruji jak babky okolo chodí hledat houby (a že maj plné pytlíčky:D),proto jsem raději dopředu dala micro,ono najít baba podezřelou krabičku,tak možná volá FBI :D.Babi jsou tu dost zvědavé a jak je vidět podle jednoho logu už na kačery volala policajty:D

ono jak který,některý byly netýkavky,no nablbli jsme se ve škole dost, začalo to zrcátkama na botě a škončilo v tělocvičně na žíněnce :slight_smile: