nick na GC.com pro pary, jak to mate vy?

Ahoj, na GC.com mam nick a od zacatku hledam pouze s pritelkyni, vsude se podepisujeme Pospa & Zuza a taky casem obednam CWG s napisem Pospa & Zuza. No a prave se chci zeptat, jestli neni blby ze mam nick Pospa420 z duvodu, ze nas pujde tezko vyhledat na GC.com a GC.cz. Sem zacatecnik a teprve nedavno sem si vsimnul, ze asi je mozne mit na gc.com nick s mezerama a znakama, tedy klidne Pospa & Zuza. Jde to nejak zmenit? nebo si mam zalozit novej? nebo na to mam kaslat a nechat si nick Pospa420? Co myslite?

Máme nic Sobikovi :slight_smile:

Jde napsat na GS s žádostí o změnu nicku bez nutnosti vše přelogovat. Nedoporučuji ale vkládat speciální znaky a diakritiku. Řešilo se to tady už jinde jako změna nicku na gc.com. Stačí poslat email, že chceš nick Pospad420 změnit např. na PospaZuza a mělo by ti být vyhověno, pokud není tento nick obsazen.

napsat mail na gc.com… ze zadas o zmnenu nicku a nemel by byt problem… EDIT : je sobici uz me predbehli..

Presne tak, na zacatku jsme take posilali zadost na zmenu nicku a vse bez problemu.

Pospa420:
A co takhle založit nick, který chceš, obejít všech 9 kešek, které jsi našel a tam v logbooku nick změnit, samozřejmě kontaktovat ownera a vysvětlit sizuaci, smáznout původní log pod starým nickem a nahradit jej logem s nickem novým?
Myslím, že 9 keší je tak málo, že by to mohlo být jednodušší než přes GC.com… tedy pokud nemáš každou keš 100km daleko…
A owneři by s tím jistě souhlasili… :wink:

A není to opravdu zbytečný? Systémově je zcela jistě čistější napsat email na gs a požádat o změnu nicku. Takto by zcela zbytečně zůstal někdy "mrtvý" nick a druhé obcházení je fakt zcela zbytečné.

No, asi jo… myslel jsem kdyby ty kešky byly kousek od sebe, není jich moc, věnovat tomu pár desítek minut a bylo by to vpodstatě za chvíli hotové, než čekat na vyjádření GC.com, korespondovat anglicky…

Když to vezmeš takhle, tomu GS serveru udělá větší radost 1 změna nicku než návštěva 9 stránek smazání 9 logů a 9 nových logů. Navíc já mám rád češtinu taaak moc, že radši napíšu 4 věty anglicky než 20 česky (omlouvám se, pokud jsem urazil nějakého vlastence)
Změna nicku kontaktováním GS je bez problému, do 2 nebo 3 dnů máš nick změněný. Pokud by si nevěděl co jim poslat, napiš SZ pošlu ti co jsem posílal já, pak stačí jen přepsat nicky.

Diky moc za odpovedi, ja si teda zazadam o zmenu nicku, vzhledem k tomu ze emailu v anglictine pisu v jednom kuse, tak mi to akt nebude delat problem :slight_smile:

A napada me dalsi otazka, jak je to se zmenou nicku na gc.cz? :slight_smile:

@Dave: posila se to na nakej specilani email, nebo ten jedinej co tam maji uvedenej?

Nick tady si změníš sám v nastavení.

D@ve_cz:

Máš pravdu, je to asi lepší.

je dobré se podívat na wiki :wink:

http://wiki.geocaching.cz/wiki/Změna_nicku

To porozumeni psaneho textu… :smiley: On sam psal, ze se do logbooku podepisuji Pospa & Zuza… Tak ho zbytecne neplet!

NO! A pak že sem xuj… :stuck_out_tongue:

Tuž to bysem neřešil a enem změnil nick, napsal ownerum a bylo by.
Tych par pismenek servery GC.com nezahlti…

Ja osobne bych tem ownerum ani nepsal - zpravy jdou taky pres servery GC.com a jestli by mi neci maily (zase!) zdrzely notifikaci na FTF, tak bych byl fakt nastvanej! :slight_smile:

Ten mail na [mail][email protected][/mail] . Ownerům není třeba psát, nick se u všech keší automacitky přepíše. Jinak, při nějakých 100 keších jsem to měnil taky, do všech předchozích jsem se logoval starým nickem, jednou jsem si nick změnil a to že tam jako D@ve_cz nejsem zalogovaný, neřešil ani jeden owner, takže se není čeho bát.

My lovime vzdy jako par, ale logujeme kazdy zvlast pod svym nickem. Alespon do toho muzeme vnest kazdy svuj nazor a nehadame se :wink:

Tak my jsme lovily od zacatku spolu s VXP, ale bohuzel je trosku sobecek a nick si zalogoval svuj a na me se vybodnul. Po nalehani (asi po dvou letech kesovani) napsal na GS a prejmenoval nas na VXP&ZuZu. No a po serii udalosti a hadek kvuli spolecnemu profilu jsme se rozdelili na VXP a ZuZu. (ano,ta tecka je soucast jmena).
A je to lepsi. Kazdy si loguje jak chce a co chce za sebe. Jen to prelogovavani na svuj profil bylo strasne (v te dobe jsem mela asi 900 kesek).

Taky jsme s tím trochu měli problém, ale vzhledem k tomu, že přítel mě vláčí po různých šílených keších a pak mi říká "Ty tam šáhni, ty jsi tady geokačerka!", vzala jsem to na sebe. Na razítku máme Psychoklara & suite, protože ten doprovod je někdy větší o pár kamarádek. Ale jinak stejně chodíme na kešky spolu ve dvou, z těch našich 93 jsme odlovili asi 4 kešky samostatně. Nejlepší je, když jeden vezme zodpovědnost na svá bedra a je to vyřešené. Logovat vše dvakrát na dva nicky by byla ztráta času. A to, že jsem v názvu jen já, moc neřešíme. Kdybychom měli nick Klára & Zbyněk, stejně to lidem, co nás neznají nic neřekne. Takže tak.

Jak zde psal nekdo vyse, podle me je lepsi se logovat kazdy zvlast. Preci jenom kazdy muze mit na cache jiny nazor atd. Taky se muze stat, ze jeden z paru ma prilezitost odlovit nejakou cache bez pritomnosti druheho a to podle me neni fair. Osobne nechapu ty, co jsou "tym" treba 6ti lidi, jestli si mohou sahnout do svedomi a rict, ze opravdu vzdycky loguji vsichni.