Noční cache

Rád bych prošel nějaké noční cache (to je ty, které potřebují k vyřešení tmu). Prozatím jsem narazil na tyto:

[cache]GC16QGR[/cache]
[cache]GC15584[/cache]
[cache]GCPDP1[/cache]

Pomůžete rozšířit tento seznam?

jasne, zadny problem :wink: tady je odkaz na nas bookmark s kesemi po tme.

http://www.geocaching.com/bookmarks/view.aspx?guid=c2caa204-0408-4f6a-bb94-3b822df9804d

A já bych hned za čerstva přidal [cache]GC17BVX[/cache]. Fakt paráda… Jenom teda ta z.z.z.zima. Po dlouhé době jsem musel použít kulicha, stálo to ale za to.

A něco z druhého konce republiky
[cache]GC15KT2[/cache]

Tady mas jednu kde je tma i ve dne:) [cache]GC18194[/cache]

Dovolím si vyjádřit svůj názor, i když je to "off-topic": Toto je hnus. Omlouvám se, ale myslel jsme si, že vyznavači geocachingu jsou inteligentní lidé (kteří mají jisté morální hranice). Toto je moc…! Docela mě překvapuje, že rewiewer tuto chache povolil… Snad všichni pochopí, na co naražím…:@

Osobne si myslim, ze prave Tvoje reakce je to na co zakladatel ceka. Podle meho nazoru je cely tento nick venovan urcite provokaci, staci se podivat do profilu a na logy. Co se tyce rewievera, tak myslim nema moc moznosti kdy kes muze neschvalit. Ale zda se mi, ze podobne zabavy je touto dobou na morave az prilis viz booodlak a Prachárna (GC17K5F). Co si o danem humoru myslim nebudu tlumocit, to by jen tuto zbytecnou diskuzi vice podnecovalo.

Dyk more,si snad rasysta??My Romove mame taky pravo na vlastni cash,ne?:o:)

Ne vazne, z hlediska pravidel asi neni duvod aby ji rewiever neschvalil, co se tyka moralnich, je asi otazka na zakladatele.
U nas v Sev.Cechach je taky jedna "adrenalinovka" a taky nechapu proc ji tam autor zalozil..[cache]GC15XCY[/cache] sorry za off-topic

Sumbarská carodějnice - [cache]GC16QKZ[/cache] také velice povedena noční cache.

Night Trebic (5) - nocni cache: GCZV86

No a co třeba hororcache ?Rád bych napsal odkaz,ale neumíme.

Napsat odkaz je jednoduché dole nad smajlikami zmáčkni cache a nezi závorky ][ napiš gc kod cache

U zabité ženy [cache]GC15G6X[/cache] - perfektní

Noční keš si můžeš udělat ze kterékoli keše tím, že ji budeš lovit v noci. Někdy je to docela legrace - například počítat na střechách anděly, které nevidíš …:slight_smile: nebo lézt potmě do kopce, který bys za světla nechtěl vylézt bez lana (a občas ani s lanem)…