Nocni godzila Ceska Lipa

Ahoj, nema nekdo zajem zajit si zitra (11.3) po setmeni na tuto kesku? Byl jsem se tam dnes podivat a vypada to hezky, zebrik je pevny a jsou tam i obruce na odpocinek.
Par metru jsem si vylezl, ale je to opravdu na nocni odlov, za svetla bych mel strach, ze na me nekdo zavola policajty :o) A ani spolecnosti bych nepohrdl :o)
Jestli mate nekdo zajem, poslete mi SMSku 604719163
Tom

Co co coto ? :smiley: proč jsem odjížděl z PCE ? :smiley: Tak potom koukej napsat jaký to bylo ;)!!

Jen bych doplnil, ze to neni az nahoru stejne jako ve spodni casti. Kousek je mirne previsly a nahore je uzky prulez na plosinu. :smiley:

Neboj, to on určitě dřív nebo později zjistí … :D:D:D

Vlezla na me nejaka choroba a nikdo se mi neozval, tak jsem se radej trosku lecil…do lipy se brzo podivam znovu, tak to snad vyjde priste :o)

No když bude místo, určitě dej vědět :wink:

Tak jsem tam vybehl dnes, bylo takove nahle rozhodnuti, protoze se dnes udelo moc pekne a teple pocasi.
Moc se mi nelibilo, ze cela predni polovina arealu byla rozsvicena a to, ze par budov kolem komina je zpustlych podle me neznamena, ze se tam muze
Na druhou stranu lezeni a petkove kese mam rad, takze mi vyse popsane nemohlo zabranit se tam mrknout. Zjistil ksem, ze je uplne neco jineho lezt na skalach, horach, nebo s cepiny…a nebo lezt po takovemhle zebriku…ja mel fakt celou cestu strach jak se to cele urve a to, ze je to pekny a nijak zvlast zrezively zebrik mi v tom vubec nepomohl :o)
Nahore jsem se malem neprocpal,protoze jsem byl nabaleny a mel plne kapsy.
Rozhodne stoji za to :o) jen nechapu proc tam nedali pet hvezdi ek…je to sice po zebriku, ale hoooodne vysoko…na druhou stranu tady vidim vyhodu, sem se asi jen tak nevypravi horda lidi aby to jeden vylezl a osatni se mohli zalogovat ze zeme :o)
Proste kes kterou jsem chtel, ale vickrat me urcite neuvidi :o)