Noční keš - Divoká Šárka

Ahoj, mám naplánovanou noční keš v této oblasti. Nemám tam všechno vylovený, a tak nevím, zda tam někde v orámované oblasti nekončí finálka některé z místních multin, případně zda tudy nevede wherigo za šárkou s baterkou… wherigo na svém stroji stejně nemůžu hrát, a tak nevím, jaký má hra u téhle wherigo průběh a trasu. Jde mi o to, abych tam dal reflexní body v místě trasy, a pak to nemusel sundávat… a dávat to někam na druhou stranu prahy…

Tak wherigo tudy vede, ale otázka je zda to vadí …

Fajn, jde o to, zda je nějak ta wherigo značená raflexníma páskama nebo jinak. Pokud je značená jinak, tak to nevadí. V opačným případě si budu muset najít jiný reflexní materiál, zatím jsem koupil kalsickou refl. pásku 25 mm, je to taková ta šedivá, co jí prodávaj na tytyty.cz a v každý galanterii.

Si tam dojdi a posviť si okolo. Pravděpodobně na nějaké reflexní body narazíš.

mám pocit že zrovna v téhle oblasti reflexní body nemá (ale už si to nepamatuju přesně)

Každopádně pokud tam nějaké přidáš a wigo tam povede, možná dost zmateš ty kteří ho půjdou.

Ideální by bylo vytáhnout z někoho tracklog a pak se mu při zakládání vyhnout.

Jo, myslím, že ve spodní části Tebou označené oblasti nějaké reflexní body jsou. Myslím, že to taky je ta klasická šedivá páska - alespoň bývala, kdysi dávno… :slight_smile:

Tušil jsem to… měl jsem to v plánu spiíš v té horní části. Dneska večer si tam na to dojdu posvítit:D

Teoreticky se ti moh pokusit tracklog vystracaht. Napis mi prosim na kontakty v profilu.
Sice si nejsem jist, ale myslim ze v tyhle casi reflexni body nejsou.

Ta odrazkova cast je zhruba mezi 50°5’50.475"N, 14°19’6.409"E a 50°5’52.676"N, 14°19’17.301"E. Jestli tam jsou odrazky nebo pasky si presne nepamatuju.

Ahoj,
nechci te nijak zastrasovat, ale Sarka je pro GC zakazana. Muzeme si zde nechat jiz zalozene cache, Ale nesmi vzniknout zadna nova. To je dilo neukaznenych kaceru.
Z mobilu Petr

LOL! Tak o tom by mě zajímalo vědět víc…

Aha, to jsem netušil… tak se budu muset poohlídnout jinde:(… zatím zámek, než najdu něco novýho:(.

Tak jsem toto téma odemkl znova. Může se zakládat v Chuchelském háji? Co jsem tam koukal, je tam pár tradiček a dvě earthky.

A jeste je tam jedna mysterka-multina.
Pozor, tam probihaji i nocni bojovky a lampionove pruvody.

to je samozrejme nutne pro umisteni finalky, ale reflexni znacka muze byt klidne na stromu, pod kterym je jina kes. :wink:

na druhou stranu, kdo lovi "normalni" tradicky a multiny v lese v noci? Nocni kes si klidne projdu i po jiz absolvovane trase. :wink:

Třeba ten, kdo chodí za světla do práce :slight_smile: A nebo já.