chystám svou keš Noční Pandora - [cache]GC22C6B[/cache] na zimní údržbu a chtěl bych ji vylepšit, obracím se na vás, kačery- rád bych udělal z Pandory ještě něco lepšího- a zajímá mne, co se vám na keškách pod rouškou tmy líbí:
Jak si představujete kvalitní noční keš? Líbí se, když jsou odrazky blízko u sebe (15-20m) a les krásně svítí (a keš se dá najít i se slabší baterkou), nebo je lepší necpat odrazky tak na sebe? Máte radši cestu, nebo se prodíráte křovím a brodíte potoky? Řídíte se tím, ž nejkratší cesta není vždy nejlepší, nebo jdete za šipkou? Chcete příběhové stage, nebo ne? A co šifry- chcete je?
Nazdar,
tak mně se líbí, když jsou odrazky dál od sebe, protože se užije více srandy s jejich hledáním. A musím uznat, že noční "jen" po cestách nejsou přímo to, co bych vyhledával. Takže pokud můžeš keš natáhnout přes hory a doly, tak to udělej. Jen nezapomeň uvést těžší terén v listingu, ať každý ví, do čeho jde.
Co se týče šifer nebo příběhu, tak obojí je fajn. Keše typu "jdi za světluškama až ke keši" bez jediného úkolu či příběhu nejsou zrovna nic extra.
Ahoj,
za me muzu rict, ze jedna z nejlepsich nocnich kesi na uzemi Prahy je ve Hvezde [cache]GC2BMKN[/cache]. Pekne stage a znaceni akoratni. Jen ta finalka by ho mit nemelam, max jen tak lehce:-)
Pokud se jedna o technicky dokonalou kes tak bych doporucil Hrabencinu 4 [cache]GC2G05H[/cache]. Je tam pouzito vsech typu znaceni. Az uvidis jaka je velikost reflexnich bodu a jaka je jejich efektivnost tak budes mozna i prekvapeny. (Ja byl:) ).
Sifry rozhodne ano, nicmene stezejni bych bral zajimavou cestu a celkovy napad. Tod vse:-)
Já nočky rád, sám jednu plánuju a rozhodně to po asfaltce nebude
Ale spíš jsem se zarazil nad tím, že chceš předělávat již funkční keš. Přecijen tím ochudíš lidi, kteří ji už odlovili. A navíc osobně nemám výrazné změny na keškách rád, protože to blbne statistiky (většina prográmků si na ně stáhne aktuální údaje o keškách). Nebylo by třeba lepší založit někde poblíž novou a do té ty nápady zahrnout?
Žádný extra změny neplánuju, trasa zůstane stejná (max. se zvýší o 0,5* obtížnost), planuju tam pridat nejakou sifru do 2. stage, podle ktere se zjisti souradnice finalky. A taky mi hodně lidí pise do logu, ze je tam moc odrazek- jsou od sebe tak 15-20m, to jsem povazoval za dostacujici, cim dal od sebe znacky budou, tim je vetsi pravdepodobnost, že pri poskozeni 1 odrazky sejdou z trasy.
To sejití z cesty je nesmysl ;). Už baterka od soudruhů z NDR měla dosvit nějakých 300 metrů a oslňovala. Takže kdo chce na nočku může si něco s podobnou svítivostí koupit i za přijatelnou cenu.