chystáme se již delší dobu na odlov několika nočních keší, primárně máme zálusk na ty známé na jihu Prahy - konkrétně "Zelení muži (GC15HGN) v Miličovském lese, "Noc zúčtování" (GC1JQF7) v Hostivaři a "Cat´s Eyes" (GCH2XZ) v Krčském lese. Nemusíme odlovit všechny, budeme spokojeni klidně i s jednou; případně naopak nemusí zůstat jen u těchto tří - vše podle chuti a dohody daného multi-týmu, abychom měli fajn zážitky a pohodový příjemný lov …
Zatím jenom sondujeme, proto nepíšeme žádná konkrétní data, tj zda má někdo vůbec zájem (a na kdy zajistit hlídání geoprcka:). Až pak bychom se teprve domluvili přímo mezi sebou na konkrétním termínu - je to asi lepší než tady něco rovnou nadhodit a pak 10x měnit podle postů "Kruciš, tehdy nemůžu, nešlo by to posunout?" etc …
Takže kdo by měl chuť a čas, těšíme se na společnost, a případně pro osobní poznání a domluvu budeme aspoň na chvíli například 16.6. na geo-eventu "Prazske geopivo 2009" (GC1MW4W) ve Žlutých Lázních v Praze Podolí …
Můžu se zeptat, proč nedoporučuješ? Já naopak doporučuju! Je to noční keška, kde člověk NEMUSÍ celou cestu svítit … případně neustále rozsvěcet a zhasínat, takže si tu noc aspoň trochu užije …
Každá z výše zmiňovaných nočních kešek má něco do sebe a každá je trochu jiná, což je jenom dobře! B)
werg: s očima není samozřejmě nic … místo anonymních povzdechů čti radši logy…
Logy jsem samozrejme cetl, proto jsem psal, ze se na Oci chystam a proto me zarazilo, kdyz jsem se tedy docetl tu negativni reakci a hned jsem se ptal. A stale by me zajimal ten duvod - DJW treba muze vedet o necem, co se stalo ted nedavno a trasu kazi.
Poslední (pochvalný) log je tam ze včerejší noci…to by alespoň mně stačilo … nevím kdy tam byl djw, ale včera asi těžko a jeho log hledat nebudu, když si odsud neumí nalinkovat svůj profil na stránky GC.com…
edit: tak jsem si jeho log našel (teda aspoň pokud má na GC.com nick djw_bmw).Doslova napsal: "21:28 diky za kesku." …hmm, tak tomu říkám pozitivní konstruktivní kritika
prostě tam byl 8 dní před tím, než proběhla údržba finálky…
Sice jsem na Kočičích očích byl už hódně dávno, ale je to jedna z keší, která se mi zaryla hluboko do paměti velice příjemným zážitkem a tak ji také doporučuji.
Samozřejmě, nemusí se líbit každému, ale než případně začnete psát do logů žblebty typu KubikLucik, uvědomte si prosím, jak je ta cache stará, a kde byly tenkrát Bludičky a spol.
Slušnost by měla být v lozích samozřejmostí, stejně jako vědomí, že autor každé cache dělá údržbu ve svém volném čase, bezplatně a právě a jen pro vaši zábavu. O tom, co má momentálně v profilu autor této cache, ani nemluvě.
Ja bych se s dovolením také rád pridal:)
V uvahu u mne prichazi prvnich 14 dni v cervenci, kdy bude geoprcek se zenou na Morave a bude konecne moznost si uzit neake ty krabicky:)
Na Praze 5 legendární [cache]GC16YK0[/cache] a jí inspirovaný "mladší bráška"[cache]GC1AY45[/cache].
V samém centru přenádherná [cache]GC17BVX[/cache] (boužel na ni nyní opět dopadla kletba "disable").
Na severu [cache]GC17NE4[/cache] a [cache]GC1C11A[/cache] (i když ta je jako noční spíš doporučená, za světla může jedna stage dělat problémy a hlavně nebude ta správná atmosféra), za Prahou (ale pořád v dosahu PID a ne zase tak daleko od jižňáku) mírně surrealistická [cache]GC1AJ3R[/cache].
A jistě se najdou i další (záměrně vynechávám Hororku, kterou není asi problém odlovit za dne, a noční WIGa).
Každá z těch cache má něco do sebe. Někdy je to "jen" noční cesta opuštěným lesem na způsob cesty odvahy (tedy podoně jako u Kočičích očí), jinde atmosféru tvoří naznačený příběh. Ale rozhodně o žádné z těch cache nemohu říct, že ji nedoporučuji.
Jejich odlov si lze náramně užít.
pardon, uvedl jsem debatu o tom, kdy kdo s kym vyrazi na nocni kes svym necitlivym komentarem o "ocich" na spatnou cestu. to jsem, veru, nechtel. (ja osobne jsem ji byl zklaman, povesti o ni u mne nastartovaly vetsi ocekavani nez paq prinesla sama skutecnost, zejmena v primem srovnani se zelenymi muzi a noci zuctovani).
bezte na "oci" a neracte se daale zabyvat tim mym subjektivnim komentarem, prosiiim. co se tyka dekovani, za kes podekuju vzdy, autor se proste (ve vetsine pripaduu) snazi, takze tak.
s dovolenim bych tiimto tohle tema takhle rad uzavrel.
pujde, prosim nekdo v dohledne dobe na "nocnim metrem pres jizni spojku"?
Ahoj, díky za reakce, to bude bezva průvod Ale vážně - s pár lidmi se uvidíme na geoeventu (viz náš první post) v Praze 16.6., a tam bychom nějaké termíny doladili a několik konkrétních pak nadhodili sem ke všeobecnému schvalování .) Zatím by to vypadalo na začátek července (nezávazně) …
Jinak to plánujeme skutečně jako pohodový fajn zážitek a příjemný pokec při cestě s ostatními, žádný zuřivý kombajn a rychlostní přejíždění "pro zářez", tak pokud by někomu tento styl nevyhovoval, tak raději hlásíme dopředu …