nema nekdo pomoci nejakeho skriptiku vyseparovane jake jsou u nas nocni kese, tedy ty co se maji plnit jen v noci? Zatim jsem byl na dvouch a byl to pekny zazitek tak by me zajimalo kam vyrazit za dalnimi nocnimy. ja uz dlouho planuju ze si napisu nejakej skriptik na statistiky, nove kesky a automatickou konverzy dat, ale ne a ne se k tomu dokopat
stacili by mi ted ty nocni kese
mozem pomoct aspon trochu z hlavy: Praha Cat’s Eyes a Nocni toulani Kinskou (to nie je uplne klasicka nocni, ale da sa robit len v noci), o jednej cache viem ze je pri Blatne v J. Cechach - Sibenice, potom Brnenska Blair Witch. Mozno ich je viac, ak niekto vie, napiste ![]()
Spider`s Night Cache - u Rokycan
Kousek od Plzně - Spider`s Night Cache
Nevim ktere se v noci plnit maji, tolik jich zase nebude, zato vim, ze (skoro) vsechny se v noci hledat daji :-). Nocni Kinska je normalni multi s podminkou hledani v noci, ale kdyz to nedodrzis a udelas ve tme jen fotku, tak si toho nikdo nevsimne :-). Ja mam nastesti svedky, ze jsem tam potme a v desti blbnul :-).
no na nocni kesovani jsem uz parkrat vyrazil abych si zlepsil naladu,napriklad na petrine v noci je to docela adrenalin kdyz clovek kontroluje smer a displej me ozari ze jsem byl videt na mile daleko a zkuste pak byt nenapadny:), v kinsky jsem byl a bylo to pekny, ale kocici oci byli lepsi a prave takovyhle kese by me zajimaly
je to preci jenom neco jineho, kdyz cloveku les odpovida na jeho pristomnost
nebo proste neco podobneho
No jo, kocici oci jsou legenda, takovy kese uz se dneska nedelaj. To byla jeste stara rucni prace :-).
v brne je take velmi kvalitni skrejs na konci vesmiru
To máš dobrý, že si sám vystačíš a pořád si sám odepisuješ…jen tak dál B)
zajímavá je keš u starého kolína se strašidelnou povídačkou… GC1CW2D Bastecka carodejnice (Multi-cache) in Středočeský kraj, Czechia created by L_A_K_Y jsou v ní i dva hlavolamy…šli jsme na ní s přítulkou a dcerou, holky se šly po první stagi schovat do auta…byl jsem se tam podívat i ve dne,to by byla sranda ji najít,ale v noci to byl zážitek…
myslím, že tyhle se ani jindy než v noci odlovit nedají:
Hvezda GC19Y0D
Kalousi / Owls GC15584
a co takhle pěkná noční která se dá jít i s malými dětmi okolí ostravy popř. jeseníky
Anonymous napsal/a:
nema nekdo pomoci nejakeho skriptiku vyseparovane jake jsou u nas nocni kese, tedy ty co se maji plnit jen v noci? Zatim jsem byl na dvouch a byl to pekny zazitek tak by me zajimalo kam vyrazit za dalnimi nocnimy. ja uz dlouho planuju ze si napisu nejakej skriptik na statistiky, nove kesky a automatickou konverzy dat, ale ne a ne se k tomu dokopatstacili by mi ted ty nocni kese
Tady máš bookmark, kromě nočních jsou tam i jeskyně, kanály apod. http://www.geocaching.com/bookmarks/view.aspx?guid=c2caa204-0408-4f6a-bb94-3b822df9804d
Přihřeju si zde polívčičku. Právě jem obnovil keš "Bludička"
[cache]GC17NE4[/cache]
Tak to je nostalgie… Tenhle thread jsem četl na "fóru se zavařovacíma sklenicema" den předtím, než jsem se registroval na gc.com.![]()
V Ostravě je jedna ([cache]GC1E6FG[/cache]), kde autor píše:
"Stage 3 - …Tady budete muset nalezt forenzni stopy finalnich souradnic. Ve dne vsak nic nenajdete…"
Tak nevím nevím…
Já se na ni chystám, ale zatím není kdy…
Taky se blejsknu…
Mám jednoduchou, pohodovou, ale člověk si ji jistě užije - Nočním metrem přes Jižní spojku [cache]GC1E785[/cache].
V Hradci Kralove jsou ted nocni dve. Prvni je GC1CX0E a druha GC1K3XT
pridam se a doporucim nasi nocni kes GC1JWPV.je v Terezíne.![]()
Tuhle tematiku nočních kešek miluju! Přidávam jednu, která byla nedávno po dlouhé době obnovena a nachází se ve Zlínském kraji, konkrétně nedaleko centra Zlína.