hledám někoho na Noční Vyšehrad. Přidá se někdo? Sraz na úvodních souřadnicích. Mám malou UV baterku se kterou jsem už jednu kešku odlovila. Pokud by někdo měl normální velikost, tak nezapomenout prosím vzít. Určitě se to bude hledat líp. Jinak mám Oregon, takže WIG není problém.
Chvíli mám na toto wherigo už zálusk. Ale bohužel jsem dnes i po celý víkend v práci až do 9 večer. Měl by někdo zájem v pondělí 3.10 nebo v úterý 4.10 večer?
Bohužel jsme se s "kromanoncem" minuli tak o 5-10 minut, škoda.
Jinak WIG excelentní, doporučujeme kvalitní UV, jinak je to o dost těžší hledat … a hlavně se ochudíte o …
Hlavně v pozor v závěrečné fázi kus před finálkou a hlavně potichu, nenápadně u finálky - dnes se tam v nedalekém okolí pohybovali vyfetlí "nepřizpůsobiví" spoluobčané!! :o :@ Dokonce jsme cestou z dálky viděli jak na lžíci vaří fet - otřesný zážitek!! :@ Každopádně autor a WIG za to nemůže.
Samotná finálka je luxusní záležitost včetně úkrytu!!! U finálky je čisto, jen dávejte pozor na přemíru světla, aby vás někdo nespatřil, doporučujeme použít jen UV!! Víc už nenapovíme… B)
Užijte si to jako my, byli jsme v kompletní georodinné sestavě (3), ale dva až tři lidi navíc by bývali byli fajn, byla by větší sranda.
Hlavně doporučujeme někoho s mobilní aplikací (Andriod, PocketPC, atd.), protože Oregon neumí zvuky!! A to je tady hodně velká škoda!!! Měli jsme Oregon a Android s WhereYouGo - Android úplně v pohodě až do konce a Oregon měl jeden "pád" hry - cca před polovinou, ale po nahrání cartridge byl v pohodě. Taky možná Oregon rychleji reagoval na zóny.