Mám nokii 5230 a chci zprovoznit kešky. Mohl by mi někdo poradit co mám stáhnou a kde, případně jak se vypořádat s keškama v OVImapy? Něco jsem zkoušela, ale vždy se to někde seklo.
mam ji a s handy geocachingem se s tim da lovit uplne v pohode. Zobrazeni kesi na mape sem zatim nijak nevychytal, ale jako navigator podle sipky je to naprosto v pohode.
hele, všichni co ji máte. Fungujou vám furt OVI mapy i s aplikacema HG, Geoc Live, Smart GPX?
Mě z nějakýho neznámýho důvodu padaj. Takže používám mapy.cz.¨
Vím, že to sem moc nepasuje, ale i tak dík za odpověď.
Myslíš současně všechny vyjmenované? To se asi nevejde do paměti. Ale právě teď mi tam běží současně OVI, HG a GC-live. V pohodě. Ono je to kus od kusu, některé Nokie 5230 jsou padací, jiné celkem jdou.
Jo a pokud jde o doporučený SW pro tuto Nokii, už jsem tu nejméně 2x radil, zadej do "Hledat" text "Nokia 5230".
Všechno úplně bez problémů s touto Nokií. I offline. SmartcomGPS, z počítače, kde je nainstalovaný Geoget si vyexportuji, to co potřebuji a hledání je s touto Nokií naprosto pohodové. Nehledejte problémy tam, kde nejsou.
Pokud nemáš datový tarif, doporučuju SmartGPX + SmartGpxAddOn.
Nahraješ tam GPX z Pocket Query (asi taky z GeoGetu, to jsem nezkoušel).
Ukazuje ti všechny detaily keší, řadí je podle vzdálenosti … a umožňuje uložit waypoint jako landmark, takže se na něj pak donaviguješ v Ovi Mapách nebo v Navigatoru.
Na 5230 ověřeně funguje. Zkušenost s databází čítající 2000 kešek (kompletních, i s listingem) - bez problémů a rychlé.