Nokia 5310 XpressMusic a Handy Geocaching

Neni tu nekdo kdo ma tuto nokii a podarilo se mu v Handy pripojit na geocaching.com (kdyz das stazeni nejblizsich cachii) ??
Nastavil jsem GPRS, WAP, internet … proste vsechno co slo, zkontroloval i s bratrovou nokii 6300, ale kdyz dam stahnout "nejblizsi" nepripoji se :frowning:

a fungují ti nějaké jiné aplikace, ktere taky potřebují přístupový bod do internetu? Třeba OperaMini?

OperaMini me taky nejde, ale Vodafone Live! normalne funguje

zkus nastavit nový přístupový bod…

Internet @ Nokia 5310

Menu
Nastavení - Zvolit
Konfigurace přenosů - Zvolit
Osobní nastavení konfigurace - Zvolit
Stiskněte Volby a zvolte Přidat nové
Web - Zvolit

Název účtu - GPRS Web
Domovská stránka - nezadávat
Uživatelské jméno - nezadávat
Heslo - nezadávat
Použít preferovaný přístupový bod - Ne
Nastavení přístup. bodu - Zvolit
Proxy - Vypnuto
Nosič dat - Datové pakety
Nastavení nosiče - Zvolit
Přístupový bod dat. Paketů - internet (*)
Typ sítě - IPv4
Typ autentizace - Normální
Uživatelské jméno - nezadávat
Heslo - nezadávat
Stiskněte 3x Zpět pro vrácení do menu Osobní účty
GPRS Web a stiskněte Volby a poté Aktivovat
Zpět
Stand. nastav. konfig - Zvolit
Osobní konfigurace - Volby
Nast. jako standardní - Zvolit

(*) pro Vodafone kartu zadejte ointernet

podle tohoto postupu jsem to uz zkousel, je to z www.techforum.cz,vid? Bohuzel nefunguje. Mam to tak nastaveny, ale nejde…
Jeste jsem zkousel web Support | Nokia.com, ale to jejich nastaveni me taky nepomohlo.

pak mě už jen napadá, označit tu ikonu HG > volby > a jestli tam bude volba vybrat přístupový bod,
nebo pokud máš kredit méně jak 50 kč, myslím, že je gprs dočasně zablokované, ale to asi není tvůj případ

mam pausal, takze tenhle problem odpada. Kdyz dam volby na ikone HG, tak krome tech normalnich veci, jako odstranit a presunout, mam "Pristup k aplikaci", a tam "komunikace, datovy pristup a automat.spusteni". ale to s tim taky nema nic spolecnyho, protoze na vyber je jen "Zeptat se vzdy, poprve, vzdy dovoleno a nedovoleno" … radeji jsem vsude dal "vzdy dovoleno" :frowning:

zavolej operátoroj