Nokia E66

Mám v E66 nainstalovan Garmin mobile xt 4.10.80 a po spuštění stále mi to hledá GPS přes bluetooth. Poradíte někdo co a jak u E66 nastavit? Díky

Zkus se podívat do nastavení-poloha,tam deaktivuj bluetooth gps,jinak se zkus zeptat na jiném foru např. www.nokiaforum.cz-téma gps a navigace

Je to přesně tak, já si vypnul i tu polohu přes GSM buňky a ono to pak hledá hned přes GPS a nezkouší to jinak. A díky A-GPS je start GPS velmi rychlý.

Garmin funguje na nokia e66 dobře, jen stačí vypnout ten bluetooth, ale mě to moc nevyhovuje. Na geocaching mi nokia e66 přijde docela vhodná. S HandyGeo vše na 1 pokus

Když zapnu HG na tomto telefonu a chci navigovat a zobrazit mapu, tak ta se nezobrazuje. Ale jinak normální navigace intergrovaná do telefonu ve svém GPS programu funguje i s mapou.
Kde muze byt problem, poradí mi někdo? :frowning:

Primárně musíš použít MobileXT verze 5 - čtyřkové verze na feature packu 2 nefungují správně. Stáhni si z Garminu aktuální verzi.

Mapa u HG je buď pouze orientační-ukazuje okolní keš a mapa lze zobrazit pouze online u jednotlive kese,locify je lepsi,protože tebou volené body si můžes přes aplikaci vložit do nokia map..:wink: