Notas na Geocaching

Naposled mne napadlo mrknout se jestli nekde nenajdu nejaky maly pokud mozno levny a hlavne lehky notas ktery by sel pouzit na polni podporu geocachingu … :wink:
GSAK … Wifi … Aspon jedno USB na Garmina
Kdysy jsem videl (na netu) takove presrostle PDA co jelo na WXP …

No kdyby to melo o palec vetsi lcd … asi jsem nasel :wink:

Ceska bleskovka
Prvni zahranicni zdroj s kompletni tech specifikaci ktery je sice na ebey .. sklad v Soulu :wink: ale snad se to nebude brat jako reklama .. detailnejsi specifikace jsem jeste nenasel :wink:

Znate nekdo neco podobneho? :wink: tento drobek ma 315g …

PS: Ty detaily jsou az dole … i se spoustou fotek …

Zajimavý kousek HW, ale moc nevěřím té výdrži baterie a taky ta cena. :frowning:

Co počkat až se objeví na Aukru mraky notebooků ACER Aspire ONE co dávají u Mountfielda k sekačkám "zdarma" B)

http://www.mountfield.cz/notebook-zdarma/

http://www.aukro.cz/search.php?string=ACER+Aspire+ONE

No představa že lítam po lese z netbookem v ruce mě celkem děsí. Výdrž je sice celkem vysoká, ale kdo má vláčet takovy bazmek???

Na geocaching zatim používám mobil, ale z hezkeho a udržovaného mobilu, se po pomalu ale jistě stává otlučná a npoužitelná šunka. Nechci vidět potom ten netbook :D.

Na GC mam garmina a PDA, nicmene nad netbookem sem vazne uvazoval… Ono komu se chce na delsi trip tahat velkou kravu, ze :)) Nicmene pro potreby logovani a GSAKu staci nejhorsi EEE z bazaru. Dikybohu.

Před měsícem jsem si pořídil netbooka (acer eee 1000h) a nemůžu si ho vynachválit. Lehký, dlouhá výdrž, max. konektivita a už nemusím tahat tu moji krávu velkou 17". Teď nemyslím ani tak výlet do lesa nebo nájezd na nějaké město, ale např. 10tidenní dovolenou někde, kde se pak bojím nechat noťas na pokoji hotelu či v chatce, tak ho hodím do baťohu na záda nebo do brašny na kolo.

To jsem ještě neviděl, není to spíš Asus? :wink:

Sorry, jasně že asus, kdo se má v těch šikmovokej vyznat :slight_smile:

videl bych to jasne na asus eee, za cenu od 4000 se mi to zda jako polni podpora GC fajn. par lidi okolo me ja ma a byla to u nich laska na prvni pohled :smiley:

Jj, já dal i tu desítku za nový s Widlema, páč to potřebuji i na jiné věci, ale věřím, že z druhé ruky s Linuxem to bude prima kup.

Ještě kdyby tak měl GPSku, Jako navigace do auta by byl super. :slight_smile:

Tak připojíme nějakou externí - to bude supéééér :smiley:

Takze jsem ho asi uz nasel :wink:

Novy Favorit :wink:

Ted otazka jestli S5 ktery je ted co jsem snad dobre zjistil na trhu asi od brezna .. nebo X70 ktery na trhu oficialne jeste neni :wink:
Ta S5 je opravdu kapesni … X70 se uz se svim 7" LCD asi do kapsy moc nevleze … :wink:

MJ … k temto uz zadnou externi GPS fakt nepotrebujete :wink:

Nasel jsem k nim originalni .. reklamy … takove sladsi .. :wink:
Jestli chapu dobre .. delaji ty pristroje ve vic provedenich .. asi stejne funkce … ale ovladani a cudliky ruzne …
Jedna varianta vic jako PC … druha vic jako multimedialni autonavigace …

Mensi 5" verze Vetsi 7" verze

Taky ho mám a je to ideální kompromis mezi velikostí a použitelností, váží něco kolem 1 kg, takže daleko méně, než svačina pro holky, je pravda, že neubývá protože ho holky nesežerou. Výdrž má psanou 7 hodin a pokud vypnu BT, Wifi a podsvícení, displeje tak opravdu 7h vydrží a navíc se dá napájet přímo ze zásuvky auta, nepotřebuje měnič na 220V.

Ten malý cvrček se mi zdá na běžně používané aplikace typu GSAK, Mapsource displejově hodně malý a na ostatní použiješ PDAčko. A jak jsem koukal na cenu, tak eee pořídíš zřejmě levněji a hlavně ho pořídíš hned a u nás.

Nasměruj mně, prosím Tě, kde se dá koupit nějaký bazmek na připojení místo 220 do auta - to by mně zajímalo. Díky.

Whitenergy Univerzální napájecí zdroj pro notebooky 70W DC 12V do automobilu, třeba. Dělají i jiné přímo pro ntb konkrétních značek.

Tohle si myslím, že bude měnič.

Tady je to o čem jsem psal já Autonabíječka Brando CL pro Asus eee PC 700/701 | Sunnysoft

Díky oběma, super.

Jj, u nás jsme nedávno měli pár kusů "Měnič z 12V na 230V 300W" a lidi byli dost spokojení…

Koukam za par lidi tady ma EeePC, nemate nekdo ASUS EeePC 1000HE ? Docela o jsem o nem uvazoval, tak shanim info.
Ted sice koukakam po Asus Eee PC 1008HA, zatim neni v prodeji, ale co nejdrive by mel byt, pokud bude za rozumny peniz asi bych do nej sel :wink: jinak volba asi padne na model 1000HE.

Ja mam ted asi nove 14 dni ASUS N10Jc … Kdbych potreboval sebou pri kesovani notes, myslim ze problem by to nebyl… Pri porizovani sem chtel neco mobilniho - tenhle ma navic jak sdilenou, tak nesdilenou grafickou kartu…