Naposled mne napadlo mrknout se jestli nekde nenajdu nejaky maly pokud mozno levny a hlavne lehky notas ktery by sel pouzit na polni podporu geocachingu …
GSAK … Wifi … Aspon jedno USB na Garmina
Kdysy jsem videl (na netu) takove presrostle PDA co jelo na WXP …
No kdyby to melo o palec vetsi lcd … asi jsem nasel
No představa že lítam po lese z netbookem v ruce mě celkem děsí. Výdrž je sice celkem vysoká, ale kdo má vláčet takovy bazmek???
Na geocaching zatim používám mobil, ale z hezkeho a udržovaného mobilu, se po pomalu ale jistě stává otlučná a npoužitelná šunka. Nechci vidět potom ten netbook :D.
Na GC mam garmina a PDA, nicmene nad netbookem sem vazne uvazoval… Ono komu se chce na delsi trip tahat velkou kravu, ze :)) Nicmene pro potreby logovani a GSAKu staci nejhorsi EEE z bazaru. Dikybohu.
Před měsícem jsem si pořídil netbooka (acer eee 1000h) a nemůžu si ho vynachválit. Lehký, dlouhá výdrž, max. konektivita a už nemusím tahat tu moji krávu velkou 17". Teď nemyslím ani tak výlet do lesa nebo nájezd na nějaké město, ale např. 10tidenní dovolenou někde, kde se pak bojím nechat noťas na pokoji hotelu či v chatce, tak ho hodím do baťohu na záda nebo do brašny na kolo.
videl bych to jasne na asus eee, za cenu od 4000 se mi to zda jako polni podpora GC fajn. par lidi okolo me ja ma a byla to u nich laska na prvni pohled
Ted otazka jestli S5 ktery je ted co jsem snad dobre zjistil na trhu asi od brezna .. nebo X70 ktery na trhu oficialne jeste neni
Ta S5 je opravdu kapesni … X70 se uz se svim 7" LCD asi do kapsy moc nevleze …
MJ … k temto uz zadnou externi GPS fakt nepotrebujete
Nasel jsem k nim originalni .. reklamy … takove sladsi ..
Jestli chapu dobre .. delaji ty pristroje ve vic provedenich .. asi stejne funkce … ale ovladani a cudliky ruzne …
Jedna varianta vic jako PC … druha vic jako multimedialni autonavigace …
Taky ho mám a je to ideální kompromis mezi velikostí a použitelností, váží něco kolem 1 kg, takže daleko méně, než svačina pro holky, je pravda, že neubývá protože ho holky nesežerou. Výdrž má psanou 7 hodin a pokud vypnu BT, Wifi a podsvícení, displeje tak opravdu 7h vydrží a navíc se dá napájet přímo ze zásuvky auta, nepotřebuje měnič na 220V.
Ten malý cvrček se mi zdá na běžně používané aplikace typu GSAK, Mapsource displejově hodně malý a na ostatní použiješ PDAčko. A jak jsem koukal na cenu, tak eee pořídíš zřejmě levněji a hlavně ho pořídíš hned a u nás.
Koukam za par lidi tady ma EeePC, nemate nekdo ASUS EeePC 1000HE ? Docela o jsem o nem uvazoval, tak shanim info.
Ted sice koukakam po Asus Eee PC 1008HA, zatim neni v prodeji, ale co nejdrive by mel byt, pokud bude za rozumny peniz asi bych do nej sel jinak volba asi padne na model 1000HE.
Ja mam ted asi nove 14 dni ASUS N10Jc … Kdbych potreboval sebou pri kesovani notes, myslim ze problem by to nebyl… Pri porizovani sem chtel neco mobilniho - tenhle ma navic jak sdilenou, tak nesdilenou grafickou kartu…