notifikace na vodafone

Ahoj, včera jsem přítelkyni nastavoval notifikace, aby jí chodily jako mě. Ale jen nevím jak udělat, aby to přišlo hned. Od T-Mobile mi přijde SMSka do 3minut a od Vodafone se pod 10minut bohužel nedostanu. Budu vděčen za každou radu.

Zrovna dneska nic moc, většinou nemám problém být okamžitej. :slight_smile:

a jak udelám jen ten přenos čísla? to přijde hned?

Potvrzuji, kdyz mi dojde nejakej mejl a jsem v mejlu prihlasen tak mi to na mobil dojde s peknym zpozdenim a to i vice jak za tech 10min. Jenou se mi stalo, ze mi upozorneni dorazilo s 12hod zpožděním..

Píši tedy o přesměrování kopie emailu na vodafone co pak dorazí na mobil

Notifikace si nechavam posilat na T-mobile a zaroven na Vodafone. T-mobile prichazi okamzite, Vodafone tak po peti minutach.

Prenosem cisla mysli mistni chytrak nejspis prejit k jinemu operatorovi s tim, ze si nechas puvodni cislo.

Tak ted tomu bylo asi poprve presne naopak :smiley:

Copak Ty vis o parametrech mobilni site? A copak Ty vis o PM funkcich jako jsou notifikace? B)

K tematu: Proste to obcas chodi rychlejc na toho, obcas na toho operatora. Na druhou stranu - bavime se o neplacene a negarantovane sluzbe operatora. A ne, nejsem zamestnanec ani jednoho z nich. :wink:

Porovnej si mapky pokryti EDGE mezi Vodafonem a O2 a pak povidej neco o rychlejsim pomalejsim internetu, ty experte. :wink:

Jinak ukazkovy michani ruznejch druhu ovoce tady predvadis Ty, ja uz jsem na puvodni dotaz odpovedel, tak Te tady uz necham dal prskat samotnyho. :wink:

Měki jsme Errortel(O2), máme T-debile i Vodafone. Zkušenost je taková, že jednou je rychlejší jeden podruhé jiný. Zkrátka staré dobré pravidlo: "Druhý proud jede vždy rychleji" platí i tady;).

No EDGE, to je teda rychlost :slight_smile: To je fakt, tam má O2 mizerny pokrytí. Ale 3G pokrytí Vodafonem je opravdu "úžasné".

Konecne konstruktivni nazor - ja si ale stojim za tim, ze sirsi pokryti EDGE ma pro mobilni pripojeni mnohem vetsi vyznam nez pokryti 3G, ktere jeste stale zvlada min pristroju a ktere funguje jen v par mestech.

Opakuju - pro mobilni pripojeni v telefonu (stahnuti par listingu vcetne obrazku, maily, nejake nouzove surfovani). Vyssi rychlost je prijemna, ale EDGE pro tohle pouziti staci.

Ale myslim, ze jsme se tady krome toho jednoho "Woa" shodli, ze proste jednou zafunguje rychlejc jeden operator, jindy druhej. B)

Ja momentalne pouzivam oskara pouze k notifikacim a uz dlouho se mi nestalo ze by SMS neprisla v minute publikace. Diky nasim rewieverum to jde zjistit pomerne jednoduse :wink:
to witko: neomezeny pausal levnejsi o 17kc je fakt obrovska vyhoda, zvlast kdyz si musis platit aby ti prisly SMS delsi jak 60 znaku :D:D:D
P.S. v sobotu v pardubicich jsem videl jak vypada 6mbit v iphonu a to uz je fakt rychlost :wink:

To hplus: Ideální by byl telefon podporující, GPRS/EDGE, CDMA rev 0/CDMA rev A, UMTS/HSDPA. Pak by bylo O2 jasná volba. Je fakt, že na věci ohledně GC postačí EDGE.

To je divny, ja mam notifikace na Vodafon a v soucasne dobe nemam problem :slight_smile:
Problem jsem mel na jare, to vse prichazelo s pulhodinovym spozdenim. Coz znamenalo v lepsim pripade pouze STF :o

notifikace jsou aktualne problem nejen na vodafone, problem ma spousta lidi. vypada to, ze to nechodi uz primo z GC.

tak to máš pravdu, že notifikace občas nechodí. řekl by jsem, že bude problém z nějakým servrem přímo na GC

Tak dnes cca v poledne přišla notifikace na T-debile na keš MakcuPikcu, která na Gmail dorazila včera v 18:09. Za tohle asi GS nemůže.

Potvrzuju. Mám vodafone a mail Centrum. SMS z mailu chodí okamžitě. Notifikace z GC.COM občas ihned, ale dost často i s několikahodinovým spožděním. Dokonce se mě stalo že jsem na netu zjistil novou kešku, vyrazil pro FTF a když jsem jí držel v ruce přišla notifikace.

No já nevím, ale já mám také vodafone a sms s notifikací mi chodi dříve jak niximorovi, ktery ma T-mobile.
Ono to taky muze byt jak kdy a jak kde, ale zatim se mi stalo jen vyjimecne, ze by mi ta sms prisla pozdeji

to mudlodcera: vcera byla u nas pustena nova kes, me dorazila na T-Mobile okolo 6minut, přítelkyni 13:26 a to byla kes publikovaná 13:00