Notifikace - nové keše

Ted (v 21.30) mi přišla na mail notifikace keše [cache]GC1H4BA[/cache] co byla publikovaná dnes v 11.11- s tímto přístupem asi FTF neudělám…

dneska mi uz prisly notifikace na dve kese spozdene o docela hodne hodin :frowning: pekne na houby

No přepoužitá sice je, ale teď už ji asi nikdo nekoupí :smiley:
Přesouvám ze sekce FRC do Obecné.

A byla to notifikace přes gc.com jako PM nebo taková ta neoficiální přes jednu stránku?

Blbne to na GC.com, jsem "ofko" PM a taky jsem měl hodinové zpoždění :frowning:

Byla to přes PM na GC.com. Vždy to chodilo OK, až ted to nějak blbne. :frowning:

bud v klidu, notifikace mi dneska prisla 11:12h a publikovana byla v 11:11h :smiley: a druha prisla v 21:45h a publikovana byla v kolem 12:00h :@ , a stejne stim nic neudelame

Jojo, vcera u jedne zpozdeni pres 7 hodin. Kdyz mi prisla notifikace, tak uz tam bylo 6hodin zapsane FTF. :slight_smile:

Nevím, kde máte účet, ale mě to přijde jako chyba Seznamu. Mě přišlo na seznam pocket query taky po deviti hodinách. Na Gmailu bylo hned…

Čistě náhodou jsem zkusil tu neoficiální a ta přišla hned po publikaci, ta oficiální z GC.com dorazila s několikahodinovým zpožděním, ale oni zřejmě něco dělají se serverem, protože jsem rozesílal zprávy přes profil na IMC No. 4 a ty také dorazily se velkým, téměř 12 hodinovým zpožděním.

Zaznamenal sem nejen problemy s notifikacemi, ale i s posilanim logu na vlastnich kesich… Sam sem byl na udrzbe kese, zalogoval jako owner maintenance a na mail mi to prislo cca s 5 hodinovym spozdenim… Jinak notifikace kese publikovane v 12 hodin, na mail zaslano v 21:40 - no to se KLUCI Z GC.COM predvedli… Fakt se vyplati PM:@

jižní Čechy hlásí také problémy… na včerejším eventu pípala keš, která byla schválená již pár hodin :slight_smile: Ale nic s tím neuděláme a stejně jde vo ho*no, když to tak řeknu.

Běžte ven a odlovte ji hezky v klidu a v míru, bez zbytečných nervozit. :slight_smile:

Mě přišly Prague Bridges v 0:35 (publikace v 11:11. A vůbec mi to nevadí B)
To asi ty antidepresiva:D

A co se stane, že neuděláš FTF? Spadne svět?

Olomouc hlásí vše O.K. :slight_smile:
ono hon za FTF je parádní zábava, u které někteří jedinci podávají nadlidské výkony :slight_smile: třeba za 10min. 1(rano) vylezt z postele je celkem nadlidske :smiley:

Nadlidske je v jednu se vyhrabat z postele, vyjet udelat FTF, vratit se pred treti a ve tri vyjizdet znova …

:smiley:
jo i tak to obcas dopada :slight_smile:

Můžeš mě trochu nakopnout, kde mám hledat tu stránku? Díky

Zkus to tady http://geocaching.bartik.eu/

Hlasim dalsi problemy s notifikacemi. Behem dvou dnu mi neprisli dve notifikace na nove kese. Nejen ale ze mi nechodi notifikace, nechodi mi ani logy z mych kesi, ani z kesi ktere sleduji.. Nemate nekdo ten samy problem??? Docela me to stve (prece jen to mam zaplacene, tak chci aby to fungovalo - myslim ty notifikace)!!