Notifikace nove zalozenych kesi pro PM

Hoj Kaceri,

rad bych se zeptal jak funguje notifikace pomoci sms o nove publikovanych kesi pro PM. To jako GS rozesle X-milion sms do celeho sveta? Kolik Vam tak chodi sms denne/tydne? Nemam o tom totiz ani paru, takze se ptam.
Osobne PM nejsem, ale posledni dobou o tom silne uvazuju.

PS pro rejpaly: O prispevky typu "udelej si PM a uvidis" nestojim, diky.

Ne, GS opravdu nerozesílá SMS do celého světa. Celá SMS notifikace funguje na trochu jiném principu:

PM si mohou zapnout tzv. notifikaci o publikaci nové keše. Tato notifikace přijde na zvolenou e-mailovou adresu. A v té tvé mailové schránce si musíš sám nastavit, aby ti tato informace přišla následně na SMS. To už záleží také na používaném operátorovi.

Ale rozesila… :smiley: Jemu je preci jedno, kde s tim mobilem jsi…
Ale dotaz byl o necem jinem… :wink:

Na spec. strance nastaveni notifikaci si PM muze nastavit pocatecni souradnice a vzdalenost v km od nich, cili kruh, ze ktereho chce posilat notifikace.
Pak si nastavuje take typ notifikace (tradicky, multiny, atd…)
Do zvlastni kolonky si nastavuje kam se ma notifikace zaslat.
Lze tam nastavit mail, ale taky napr. mobil pomoci [email protected] (pro O2)

Techto notifikaci si muzes udelat vic, takze ti mohou chodit SMSky z 20km okruhu pro tradicky, a treba maily z 60km okruhu pro mysteky…

Tohle funguje až když se Ti podaří adresu, kam se to posílá, autorizovat. Podle mého je to na O2 mobilu neproveditelné :frowning:

GS opravdu žádné SMS neposílá, posílá výhradně maily. I to, to píše petegeo je mail, který operátor přepošle na SMS.
Maily samozřejmě chodí do celého světa :slight_smile:

Tak jinak.. co použít to okénko vpravo Hledat? Je tady na toto téma hromada příspěvků a je to v nich podrobně popsáno.

No me to tak funguje… Blizky okruh na O2, vetsi na mail…

No, to já vím, že to tak funguje, pokud tam ten mobilo-mail už máš. Ale zkus tam další přidat.

velice záleží na tom, u koho máš e:mailovou schránku. Když jsem měl seznam, měl jsem s 02 neskonalé problémy a chodila pouze placená verze. Při přechodu na centrum nebo atlas chodilo vše bez problému na 02, T i V.

Nejlepší je si platit MPM (Master Premium Member) pak můžeš využít přímo groundspeak mailového serveru a to ti potom chodí notifikace 5-15 minut před ostatními. A má další výhody, třeba náhled do schvalovací fronty. B)

hele, neopozdil ses s tím 29 dní ?

Vecne a k tematu nebo to zamknu :@

Diky za vecne poznamky, moc mi to vcera nemyslelo, takze mi nedocvaklo, ze se mejluje. Proste jsem nad tim nepremyslel, asi unava z prace.
V nedeli jedu na Praded a doufam, ze si tam s nejakym PM pokecam.
2sobikovi: byl jsem tak unaven, ze me nenapadla ani moznost hledat…btw mel jsem mozek ve fazi zakladani kese, kterou jsem dnes uspesne absolvoval.

Diky vsem za topiky.

PS: MPM by bylo fakt husty, ale to uz bych si mohl poridit cviceny opice na odlov kesi :smiley: