Nevite co se děje na gc.com? Od neděle chodí notifikace tak nějak podivně. Nejen o nových keškách, ale i o nálezech na našich keškách. Napřiklad dnes prišly ranní kešky správně, ale večer mi přišla pouze jedna - Proboštovský lesopark, kdežto z Bartíka přišly tři, k Proboštovu ještě Usek A3 a Vraný. Do současně doby - 01.05 hod. mi žadný mail z gc.com nepřišel. Dále, ale to je interní problém Centrumu, mi během večera chodí SMS o nálezech na keškách, které mám už od předvčerejška.
Emailové notifikace o nových keškách mi chodí normálně, ale sms ( O2 ) nechodí. Někde na netu jsem našel, že free brana O2 je přetížená a pozastavili její využívání.
notifikace nechodí a můžu to potvrdit - dnes byla jedna moje cache publikována a přišla jenom ownerská zpráva listing published - ani ownerlog nepřišel , takže watchlist i notifikace nejedou. to mě zajímá , kdy padne FTF
Notifikace o zveřejnění této keše mi přišla v úterý ráno, takže chodí. S firmou O2 mám už delší dobu zkušenost, že notifikace posílají pouze v případě placené služby.U "V" to jede zdarma stále( vlastní zkušenost) používám právě kvůli notifikacím , u "T" nevím.
Je to zvlastni notifikace mi chodi i nechodi. Mel jsem nastaveno okoli Sovince a vse mi prislo, v tu samou dobu byly publikovany kese v okoli HC a to my neprislo (a nejsem z mistnich sam komu neprisly)
Jo jo notifikace nechodí, tvoji novou keš (publikována byla již včera večer) jsem objevil na internetu náhodou :)a náhodou tedy mám FTF :D, a tato notifikace taky ještě nepřišla.
Tak já má t-mobile a od včerejška chodí zprávy tak s 10-ti hodinovým zpožděním. Ale T-mobile za to nemůže . Pozdě chodí jen maily z gc.com. Ostatní dostávám na mobil hned. V pravém menu na gc.com přibyl jakýsi "Twitter beta" k použití na iphone. Od té doby mi to blbne. Zřejmě bude třeba mít taky iphone
Hm, tak dneska sice v noci zpráva o nové keši přišla, ale na gc.com nejde mapa /resp. nezobrazuje žádné keše/, pocket queries si sice vytvořím, ale nepřijde mi na mail. Takže jsem se celý týden těšil na víkend, na lov a můžu jet tak do … ještě, že si člověk zaplatí PM