notifikace

Tak premium jsme si už udělal a ted jak je to s nastavením notifikace.to už jsme zjistil ale jde nastavit email na seznamu aby mi chodili hned kopie email smskou na mobil?nebo jak to mate uelane ze chodi notifikace na mobil???

u sveho mobilniho operatora mam zrizenu emailovou schranku … na kterou kdyz prijde email je mi poslana SMS.

Jj, presne tak - musis si na seznamu ci jinem web mail klientu nastavit filtr jehoz ucelem bude preposilani informacni sms na mobil-mam nastavene pro Oskar (Vodafone) a mozna bych i vystoural nekde nastaveni na eurotel (O2) tak se kdyztak ozvy.

Není špatné podívat se občas po starších vláknech.
Třeba tohle a určitě nebude jediné.

Nemam Premium ucet, ale pouzivam jednu skvelou stranku a notifikace o kesich mi chodi do peti minut od zverejneni (mozno si nastavit zpusob, jak ma vypadat vysledny e-mail transformovany do SMS). Primarne mam nastaveny e-mail od seznamu. U operatora Vodafone jsem si zridil jeste jeden, protoze seznam za to chce platit a to se nechce me, si nejak nabijet "kredit" za dosle SMS. V praxi to vypada takto: Zrizeni e-mailu u VF me stalo cca 4 kc a platim jen za posilani z tohoto e-mailu a samozrejme ,ze na posilani jej nevyuzivam :slight_smile: ), prichozi zpravy neplatim.

Zatim jsem nic jineho neresil, ale urcite ti dalsi spoluhledaci pomuzou. Snad je to k pochopeni :smiley:

U Tiscali se neplati nic :slight_smile: Vubec nic :slight_smile:

Vodafone máme také a využíváme ho stejně s tím, že notifikace nejdou nikde přes email, nýbrž přímo GC.com –> mobil - jsme PM … :wink:

Tak to, abych kvuli tem 4 zaplacenym korunam prestoupil :smiley:

JJ mel by si ;):slight_smile:

Jak vypada takova sms s notifikaci?jsou tam i souradnice nebo jen upozorneni aby jste mrkli na net?

Originál email z Groundspeaku vypadá takto:

Předmět:
[GEO] Notify: TrainTour Reviewer published M series: 2. cache nová Praha/ new Prague (Traditional Cache)

Text:
This is an automated message from Geocaching
For GC1M6MF: M series: 2. cache nová Praha/ new Prague (Traditional Cache)
2.3mi SE (3.6km SE)
TrainTour Reviewer published M series: 2. cache nová Praha/ new Prague (Traditional Cache) at 2/4/2009
Log Date: 2/4/2009
13:36 CET
Published
Visit this log entry at the below address:

Visit Traditional Cache
M series: 2. cache nová Praha/ new Prague

Profile for TrainTour Reviewer:

Notification: FTF

To přijde do mejlu a z toho ti přijde přeposlaná SMS, u mě např. začátek, co se vejde do jedné SMS.

To asi budu potřebovat vysvětlit - teď se ukáže že jsem úplně blbej…
Mě to teda na mobil rovnou poslat nejde, jen na emailovou adresu. Je to myšleno tak, že si to pošleš na email u mobilního operátora a ten ti to pak přeposílá? Nebo jsem něco přehlédl?

Máš poněkud zvláštní výklad, stejně by se dalo říct, že SMS pošleš mobilnímu operátorovi a ten ti ji pak přeposílá. Pokud to bereš takto, pak ano. Jinak stručně - vyplníš mail ve tvaru [email protected] a přijde ti to rovnou na mobil, bez zbytečného zdržení.

tak to jo, to my u Růžovky nemáme, tam je to natvrdo na mail a z toho si můžeš milostivě nastavit notifikace.

Zapomněl jsem to připsat, chyba na mé straně :slight_smile:
Ano u VF máme zřízenou mail schránku, kdy se maily poslané přímo na tento mail automaticky přeposílají na foun :wink:

Udělal jsem si notifikace na okolí ČB v okruhu 20km a včera mi chodili nové kešky z Prahy.Nevíte čím to může být???

Myslím, že ti moje odpověď moc nepomůže, ale bude to tím, že máš nastavenou Prahu a ne okolí ČB. A nebo tam máš dvě notifikace. Jednu na Prahu a druhou na okolí ČB a v ČB zatím nebylo nic publikováno, narozdíl od Prahy.

Tak tím to není,je to na ČB a Prahu tam vůbec nemám.no to je jedno.

A neuklepl jsi se v souřadnicích ? Nebo vzdálenosti ?

nepreklepl jsem se,uz jsem to vse kontroloval a mam cb do 20km a o praha není