Tak premium jsme si už udělal a ted jak je to s nastavením notifikace.to už jsme zjistil ale jde nastavit email na seznamu aby mi chodili hned kopie email smskou na mobil?nebo jak to mate uelane ze chodi notifikace na mobil???
Jj, presne tak - musis si na seznamu ci jinem web mail klientu nastavit filtr jehoz ucelem bude preposilani informacni sms na mobil-mam nastavene pro Oskar (Vodafone) a mozna bych i vystoural nekde nastaveni na eurotel (O2) tak se kdyztak ozvy.
Nemam Premium ucet, ale pouzivam jednu skvelou stranku a notifikace o kesich mi chodi do peti minut od zverejneni (mozno si nastavit zpusob, jak ma vypadat vysledny e-mail transformovany do SMS). Primarne mam nastaveny e-mail od seznamu. U operatora Vodafone jsem si zridil jeste jeden, protoze seznam za to chce platit a to se nechce me, si nejak nabijet "kredit" za dosle SMS. V praxi to vypada takto: Zrizeni e-mailu u VF me stalo cca 4 kc a platim jen za posilani z tohoto e-mailu a samozrejme ,ze na posilani jej nevyuzivam ), prichozi zpravy neplatim.
Zatim jsem nic jineho neresil, ale urcite ti dalsi spoluhledaci pomuzou. Snad je to k pochopeni
Předmět: [GEO] Notify: TrainTour Reviewer published M series: 2. cache nová Praha/ new Prague (Traditional Cache)
Text: This is an automated message from Geocaching
For GC1M6MF: M series: 2. cache nová Praha/ new Prague (Traditional Cache)
2.3mi SE (3.6km SE)
TrainTour Reviewer published M series: 2. cache nová Praha/ new Prague (Traditional Cache) at 2/4/2009
Log Date: 2/4/2009
13:36 CET
Published
Visit this log entry at the below address:
Visit Traditional Cache
M series: 2. cache nová Praha/ new Prague
Profile for TrainTour Reviewer:
Notification: FTF
To přijde do mejlu a z toho ti přijde přeposlaná SMS, u mě např. začátek, co se vejde do jedné SMS.
To asi budu potřebovat vysvětlit - teď se ukáže že jsem úplně blbej…
Mě to teda na mobil rovnou poslat nejde, jen na emailovou adresu. Je to myšleno tak, že si to pošleš na email u mobilního operátora a ten ti to pak přeposílá? Nebo jsem něco přehlédl?
Máš poněkud zvláštní výklad, stejně by se dalo říct, že SMS pošleš mobilnímu operátorovi a ten ti ji pak přeposílá. Pokud to bereš takto, pak ano. Jinak stručně - vyplníš mail ve tvaru [email protected] a přijde ti to rovnou na mobil, bez zbytečného zdržení.
Zapomněl jsem to připsat, chyba na mé straně
Ano u VF máme zřízenou mail schránku, kdy se maily poslané přímo na tento mail automaticky přeposílají na foun
Myslím, že ti moje odpověď moc nepomůže, ale bude to tím, že máš nastavenou Prahu a ne okolí ČB. A nebo tam máš dvě notifikace. Jednu na Prahu a druhou na okolí ČB a v ČB zatím nebylo nic publikováno, narozdíl od Prahy.