Nová brněnská geohvězda: l3mur

Nejde o rekordmana, který sesbíral celé Brno za jeden pracovní týden. V poslední době ale založil sedm keší a jedna je lepší než druhá. Zejména zpracováním listingu, novými a doposud málo známými informacemi.

Je to l3mur a tady najdete jeho současné portfolio. Cihlářská multikeš na každé stagi obsahuje notes s fotkami a mnoha stránkami informací. U série Svratecký náhod kombinuje staré fotografie s vlastními novými pořízenými ze stejného místa.

Sám našel jen 41 keší, což by ho v očích nás mohlo odsoudit do role nováčka nehodného pozornosti. Jeho vlastní keše jsou ale úžasné.

A vůbec bychom tady občas mohli chválit i ostatní geocachery a projekty, které si to zaslouží.

Musím potvrdit to, co tu napsal Marek. L3murovy listingy i zpracování jsou prostě úžasné. Díky!!!

No taky sem na to koukal. Odlovenou mám zatím jenom jednu (škoda že dneska pršelo, dál se mi nechtělo), ale ty listingy jsou excelentní.

Své nadšení už jsem několikrát vyjádřil v logu, takže tady musím akorát politovat Marka, že si tyto kešky neužívá tak jako my ostatní, když celou dobu loví "sérii Svrateckých náhod" a princip kešek týkajících se náhonu, stejně jako zajímavé info mu tímto dozajista uniká B):D:D:D

V listingu bonusovky to lze snadno prehlednout, proto bych rad zvlaste upozornil na uchvatnou fotogalerii s komentarem.

Nechápu proč to zmiňuješ. To je přece všeobecně známá věc, že čím větší borec, tím méně loguje. :D:D:D

Mno, že by něco jako Nanutando?! :wink: