Tak jsem se ted dival na statistiky a po dalsim powercachingovem vyletu Barbinu a posl do Nemecka se jim konecne splnil cil a predhonili Pabu, ktery tomuto zebricku uz nejaky ten patek vevodi.
Barbini gratuluju a zajimalo by me kolik si z tech cca 650 krabicek pamatujete ![]()
Taky gratulace, jelikož jsem byl v Dánsku před nimi, můžu potvrdit, že si člověk zapamatuje ty s vysokým terénem nebo chytrou skrýš, ale jinak je těch petek prostě až nad hlavu! Ale každopádně bude zajímavé sledovat, kdo se na tom 1. místěš vlastně udrží…
bééé, já chci PaBu zpátky, ech, nic uz neni jak bejvalo:(
Myslím že PaBa není ten který by si tím honil ego a pokud si někdo myslím že pokud našel nejvíce keší z ČR a je z něj něco víc než nás, tak ať si to myslí
holt někdo si potřebuje něco pořád dokazovat tak si dokazuje, nic jim neberu, určitě to slušnej výkon, já bych si tohle nemohl dovolit jak z hlediska finančního ani pracovního ![]()
dat 650 kesi za 5 dni ? to uz sou blazni a este kolik jich tam je
No nevím, kolik jich v tom teamu je, ale nedokážu si moc představit, jak to fyzicky objížděli. Existuje nějaký software, který naplánuje optimální trasu? Nebo je v tom jiný fígl?
Přejme jim to… třeba se s více nálezy naučí, že log IN:GC, OUT: CWG opravdu není správně…
No 650 kesi za 5 dni…ted by me zajimalo kolik je lidi v tom Barbi teamu… My dame 5 kesi za den a mame toho az az ![]()
Ukazte mi jednoho konkretniho cloveka z Barbie tymu, ktery opravdu nasel alespon tolik kesi, co ma PaBa. Az pak to bude na obdiv, az pak to bude na gratulace. ![]()
Opravdu zajimave, kolika lidem neda spat to, ze nekdo nasel pres 600 kesi za 5 dni. No a co jako? Ja planuji na rijen vylet do Nevady, kde je lajna 1000 kesek a ja to budu muset stihnout za 3 dny. :D:D:D
Nechme kazdemu radost z takoveho lovu, jaky ho bavi. At je to tym o 1000 lidech nebo jednotlivec.
Jinak na nalezy mnoha kaceru z USA jsme mi doma stale jeste bridilove. A to i ti v prvni trojce :D:D
Podle toho co vím a od vidění znám tak BarbieTeam jsou pár, muž a žena
Toť vše ![]()
PaBa se z toho určitě nepo… a jednou to prostě přijít muselo. Na druhou stranu, nic než souhlas s tím, co napsal HaLuMa…
Kdyby ses podíval na mapu jak daleko jsou od sebe kešky ve 2 sériích v Dánsku a Švédsku, už by ti to jasné bylo. Dá se to úplně v pohodě… Žádný software, to člověk to musí dokonale naplánovat, ale když se tomu plánování opravdu věnuješ a projdeš si je, sepíšeš přesný pořadí, pak se dá dát takovýto rekord jako je > 350/den.
No uznávám, že pokud je to šňůra kde jsou kešky po necelých 200 m, tak to přibývá. Jen doufám, že takové šňůry vznikly náhodou a ne na dělání rekordů
To už by bylo fakt schizofrenní.
Ale jo. Každý to hledání dělá pro to, co ho těší. A pokud to dělá podle pravidel, tak mu to jen přejme.
Schizofrenní? He?
Tak já jim to rozhodně nezávidím, dokonce mají můj obdiv, že se dokáží tolikrát za den sehnout a pak narovnat
Asi budu muset taky na nějakou tu geolajnu vyrazit a vyzkoušet si to.
Tim konkretnim clovekem je Tomas, Tereza samostatne moc nekesuje a vic lidi jejich team nema.
Chteli si nahnat body, nahnali si je. Dobre jim tak, oni to musi logovat. ![]()
Neprijde vam divne se tu dohadovat o nekom tretim, jestli tedy ma ci nema?
No dohaduješ se jedině ty.
Já gratuluji, je to pozoruhodný výkon a věřím, že si to užili!