nova eventova moda ??

Snazim se byt tolerantni, ale udelat si event [cache]GC21VN0[/cache] pro 4 kamose mi prijde jako naprosty vysmech.

Koukal jsem na to, a co říci - hodně smutné… :o:(

Nechápu o co Ti jde ? Ses nestihl přihlásit :slight_smile: ? Nebo tě to nějak poškozuje ?
Ach jo…máš starosti…

Lidi nevim co tu resite ? Pokud je to schvalene tak je to v poradku.

Docela vtipny je, ze vsichni prihlaseni pisou "prijdu" bez "j" to je nejaky mistni nareci? (Tim nechci kritizovat pravopis, ja to tak taky nekdy pisu :slight_smile: )

Tak jim ten bod prejme B)

Jinak mam taky pocit, ze se tu revivr uklikl…

Retrívr není jasnovidec :wink:
Z listingu těžko předem poznat, že se přihlásí tři spřízněné nicky svolavatele s tím, že každý dorazí v pětičlenném stádu.

Taky bych napsal, že přídu, bohužel ne všichni jsou na tenhle event zvaní.
Tenhle podfuck ale nemohl revivr tušit.

To se pletes, schavele automaticky neznamena, ze to je v poradku. Chybka se muze vloudit a pak se to musi doresit… (jen ke schvalovani, nic k eventu, ten no comment)

Retrívra bych moc nehaněl, v popisu keše se sice píše, že je pro 15 lidí, ale nikdo nemohl tušit, že se to zaplní pěti nikama. Možná to spíš bude pro retrívry podnět na zavedení pravidla o minimálním počtu míst na eventu. Ale zase se dostáváme k tomu, že se musí zavést regulace kvůli několika pár jedincům, co neznají slušnou míru.

Spis by me zajimalo, jakto, ze je mozna podminka. Kdyz jsem chtel udelat event s podminkou, tak mi bylo receno, ze to nejde…

Je to jako ve všem, co není zakázáno je povoleno (neznám pravidla eventů). Zúčastnění mají 0 - 153 kešek tak tak to tak beru, jen mě pobavilo jak zakladatel v logu poděkoval za pořádání eventu sám sobě.

Njn nezavidenihodna situace pro reviewera, pri prvnim okouknuti listingu tahle zrada nesla moc tusit.

Nebude. Když se přihlásí 5 lidí a lživě uvedou, že každý přijde s 10 lidma, tak je najednou zaplněný i event, který má v popisu místo pro 50 lidí. A s tím nenadělá nic žádné pravidlo, jen to chce trochu detektivního čuchu od ostatních.

Tady tihle hošíci si myslí, jak jsou geniální a se vším vydrbou. Rád bych, aby se přepočítali a zjistili, že takhle tedy ne.

Btw: to, že někdo zahlásil stop stav ještě neznamená, že se tam nelze fyzicky dostavit. Být to někde blízko, tak tam schválně přijdu si s těma komikama popovídat :slight_smile:

To ze nekdo uvedl misto eventu jeste neznamena, ze se tam musi konat :smiley:

To je taky fakt :slight_smile: A to stejné platí i o tom čase.

alkes: mas pravdu, detektiv ze me asi nebude :slight_smile:

Když si někdo myslí, že tohle je ten správný způsob, jak se družit s ostatními, tak ať si to tak dělá.

Ale takových minieventů, co už proběhlo a nikdo je nepublikoval, už bylo. A co se kolem toho užilo legrace. Jen za to nebyl bod, no.

Jestli ty háčky a čárky nebudou spíš díky filtraci na straně serveru.:wink: Poděkování sám sobě jsem si taky nějak nevšiml. Spíš se někdo překoukl ve jménech. Nedělejte z toho tady lidi Blesk.
K eventu… pro málo lidí, proč ne, někdy není jiná možnost a oficiální limit taky asi neexistuje. Je ale fakt, že tady to vypadá docela podezřele. Snad neskončíme u stavu, kdy se budou dělat eventy z každé akce typu "s kámošema do hospody" Kdo v tom pak bude hledat ty normální.:smiley:

Já být poblíž tak tam taky zajedu at mam bod a že si nesednu mi ani zas tak nevadi.