Minulá anketa naznačila, že při přenesení hry do Brna o ni valný zájem nebude. Nová otázka tedy zní, máme vůbec zájem hrát podobnou hru, je-li uspořádána “KDEKOLIV”…
Pokud hlasujete pro "NEZAPOJÍM, v druhé anketě nehlasujte!
(Upraveno po BBBubákově příspěvku.)
Pro srovnání připojuji i původní anketu:
Platí opět stejné pravidlo, tzn. každý může hlasovat pouze jednou…
Do případné odpovědi prosím připojte poznámku, proč jste hlasovali tak, jak jste hlasovali a jak byste si takovou hru představovali vy (kde, s kým apod.)
Důležitá poznámka: Freťáci jsou zmíněni proto, že se chopili iniciativy v pořádání.
Hlasovali jsme pro nezapojení se do hry. Zatím nás baví především hledat cache, o TB a GC nám jde až v třetí řadě. Proto bychom asi nebyli platnými hráči. Geocaching je krásná hra sama o sobě a dle našeho názoru není potřeba nic takového organizovat. Pokud se ale tuto hru podaří rozjet (v jakékoliv podobě, na jakémkoliv území), držíme palce nejslabšímu týmu.
Petr a Eva
Myslim ze by bylo fajn, aby kdyz nekdo hlasuje ‘nezapojim se’ uz pak nehlasoval do rozdeleni hry (ktere se ho netyka) a nedelal tam zmatek. A mimochodem, svejkovani s geopatogennima zonama je ohromne vtipne, u nas samozrejme velmi oblibene, a predevsim velmi vyrazne pomuze dobrat se k nejakemu konkretnimu zaveru, diky za tyto hlasy!
Minulá anketa naznačila, že při přenesení hry do Brna o ni valný zájem nebude. Nová otázka tedy zní, máme-li vůbec zájem hrát podobnou hru, je-li uspořádána “KDEKOLIV”…
Do moravské hry jsem nezasahoval, ale jestli se jedná o “kdekoliv” v ČR, tak ano.
Od jara mám připravenu hru Geopiškvorky, kterou mi pár kačerů pochválilo a pár zkritizovalo. Dosud jsem neměl moc času, ale když vidím, že se blíží podzim (a i když času nebude víc), tak ji zítra dám k dispozici k obecnému posouzení.