Zdravím, můžu se zeptat, který GPS příjimač byjste nejvíce doporučili začátečníkovi, který by jej rád využil jako BT modul pro telefon, nějaký zapisovač konkrétních souřadnic a prošlě trasy a nejlépe ne nijak extrémně drahý max do dvou a půl tisíc. zaujal mě kamarádův Qstarz nevimkolik a tak bych se rád trochu objektivněji (z několika subjektivních názorů) něco o něm dozvěděl;) díky;)
Já taky používám BT modul, doporučuji značku Evolve, mají super výdrž a navíc baterie jako má Nokie, takže můžeš dokupovat náhradní.
evolve? tak uvidime, chce to vice nazoru;-) samozrejme, ocenil bych co nejvetsi presnost, a jeste muzu upozornit, mam Sony Ericsson, takze Nokiacke baterky mi jsou trochu naprd;)
V tom případě lze vřele doporučit Sony-Ericsson HGE-100 a z těch 2500 Kč ti ještě hodně zbyde.
Do tohohle cenového limitu se vejde ledasco.
Podle toho co píšeš chceš i logger, tak se mrkni třeba na Qstarz BT-Q1200 Ultra, kamarádi si ho moc pochvalují.
Já mám Evolve itraxx a taky super, jen nemá logování..
Co se týče přesnosti tak dnes už asi těžko můžeš šlápnout vedle, citlivé budou včechny dost.
jeste jednu informaci k tomu pripojim (ktera je doufam samozrejma;-)) rad bych, aby to melo co nejkvalitnejsi a nejstabilnejsi signal hlavne v lese (coz doufam, ze samozrejmosti je;-))
Taky jsem používal BT modul. Evolve iTraxx. Naprostá spokojenost. Používal jsem ho se Sony Ericssonem P910i.
Co je to ta co nejvetsi presnost? Myslis tu hodnotu, kterou ti GPS prijimac napise?
To bych vubec neresil. Abys mel co nejvetsi presnost, musel bys investovat do jineho typu zarizeni v ponekud rozdilne cenove relaci … coz je pro GC uplne nanic … je to hra a ne geodezie ![]()
Doporučuji ti modul garmin x10,jsou k němu i mapy za které dáš obvykle několik stovek kč , ale tady je máš zdarma…bohužel musíš mít windows mobile…Garmin: Maintenance
Až teď jsem zjistil,že s mapama už ho nemají,ale v gps centru ho možná ještě mají,protože sem si to tam takhle koupil…=D